Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2017 8:02
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nikdy neviděné nahé fotky 18leté Madonny jsou na prodej. Slavná zpěvačka na nich ukázala vše

ZAJÍMAVOSTI MADONNA
Uložit Uložené

18letá Madonna nafotila sérii lechtivých snímků, které se nyní prodávají v aukci.

Předtím, než se Madonna stala Madonnou, jak ji známe dnes, vznikla série lechtivých fotografií, na kterých má budoucí královna popu teprve čerstvých osmnáct let a pózuje na nich jen částečně oblečená nebo úplně nahá. A právě tyto černobílé záběry, které v roce 1977 pořídil fotograf Cecil I. Taylor, jsou nyní k mání v aukci, kterou pořádá internetová stránka Gotta Have Rock and Roll. Podle serveru TMZ se má jednat o celkové množství 108 fotografií, z nichž každá by se měla prodat v přepočtu za minimálně 17 až 25 tisíc korun.

V té době byla Maddona studentkou žijící v malém městě Ann Arbor a nikdo ještě netušil, jak zářná budoucnost mladou ambiciózní ženu čeká po jejím přesunu do New York City. Zlom v její kariéře nastal pět let po nafocení nahých snímků, kdy vyšel její debutový single Everybody, který nastartoval zpěvaččinu hvězdnou kariéru, jenž trvá prakticky dodnes. Na kompletní sbírku nahých fotografií dnes již 59leté umělkyně se můžete podívat na tomto odkazu, kde na nabízené kousky můžete přihazovat až do začátku příštího měsíce.

Doporučeno
Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím 25. února 2023 15:00



Domů
Sdílet
Diskuse