Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 25. 7. 2020
15:44
Podávání rukou vyšlo kvůli covidu-19 z módy. Merkelová či Macron si vymysleli vtipnější pozdravy, jeden premiér i salutoval.Podávání rukou vyšlo kvůli covidu-19 z módy. Merkelová či Macron si vymysleli vtipnější pozdravy, jeden premiér i salutoval.
15:11
Bunda Adidas a na nohách Converse. Manželé ve věku 84 a 83 let pobláznili Instagram svými outfity.Bunda Adidas a na nohách Converse. Manželé ve věku 84 a 83 let pobláznili Instagram svými outfity.
13:12
Sonic 2 je skutečností. Kdy dorazí modrý ježek do kin?Sonic 2 je skutečností. Kdy dorazí modrý ježek do kin?
12:39
F1 se letos vrátí na trať v Imole, kde tragicky zemřel legendární Senna. Chybět nebude ani německá chuťovka a portugalská premiéra.F1 se letos vrátí na trať v Imole, kde tragicky zemřel legendární Senna. Chybět nebude ani německá chuťovka a portugalská premiéra.
11:43
10:47
První záběry z 5. série Ricka a Mortyho: Morty má konečně na rande s Jessicou a Rickovi se postaví jeho odvěký mořský nepřítel.První záběry z 5. série Ricka a Mortyho: Morty má konečně na rande s Jessicou a Rickovi se postaví jeho odvěký mořský nepřítel.
9:50
On ji údajně bil, ona ho prý podváděla s Muskem. Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard odrývá detaily o jejich vztahu.On ji údajně bil, ona ho prý podváděla s Muskem. Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard odrývá detaily o jejich vztahu.
Pátek 24. 7. 2020
16:00
Připravuje se další film Mortal Kombat, chybět nebudou ani brutální fatality, z nichž lidem na place bylo špatně.Připravuje se další film Mortal Kombat, chybět nebudou ani brutální fatality, z nichž lidem na place bylo špatně.