Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2020 12:46
Čas čtení 1:08
Matej Krajčovič

Připravuje se další film Mortal Kombat, chybět nebudou ani brutální fatality, z nichž lidem na place bylo špatně

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Finální údery, které protivníka připraví o život, by ale podle tvůrců neměly být samoúčelné.

Kultovní počítačová hra Mortal Kombat se dočká dalšího filmového zpracování, informuje MovieWeb.

Jde o titul, který se poprvé objevil na konzolích, jako je Amiga či Sega, ale možná jsi ho hrál nebo alespoň viděl i na PlayStationu. Jde o bezbřehou rvačku dvou hráčů proti sobě, kde jsi kromě tradičního odebírání zdraví každým úderem mohl v boji použít také tzv. fatality.

Doporučeno
Remake Mafie nás potrápí i legendárními závody. Jak se grafika a postavy hry změnily za téměř 20 let? Remake Mafie nás potrápí i legendárními závody. Jak se grafika a postavy hry změnily za téměř 20 let? 23. července 2020 8:48

To byla závěrečná, mimořádně brutální komba, která protivníka dorazila a zabila. Za scénářem stojí Greg Russo, který je mimo jiné spojován také s filmem inspirovaným sérií Resident Evil, o scénář se zase postará Simon McQuoid. Pro oba to bude prakticky debut. 

McQuoid ujišťuje, že extrémní a explicitní násilí fatalit nebude chybět ani v kině: „Abych pravdu řekl, byly dny, kdy mi na place bylo špatně. Nedělám si srandu... Vůbec se nešetřili,“ vyjádřil se pro média.

Vše se navíc obejde bez přemíry počítačové CGI animace. „Mohu s jistotou říci, že fatality, které dáme do filmu, jsou přímo ze hry. Nebudeme přicházet s novými věcmi, které jste již neviděli předtím, ale přesto se chceme ujistit, že pokud je použijeme, není to jen proto, aby tam byly. Vše bude mít v příběhu svůj význam,“ řekl zase producent Todd Garner. 

Nový film Mortal Kombat by měl dostat rating R, což by znamenalo, že osoby do 16 let by na něj v kině mohly pouze v doprovodu dospělého člověka. R je však mírnější než například NC-17, které dostal Kill Bill či Predátor II.

Ve filmu se objeví například Max Huang a Ludi Lin, které můžeš znát z některých seriálů jako vedlejší postavy, kde autoři využívali hlavně jejich schopnosti v bojových uměních. Mezi známější jména patří Scott Adkins a Michael Jai White.

Mortal Kombat v kinech očekávej 15. ledna 2021, pokud nenastane odklad kvůli pandemii koronaviru.

Domů
Sdílet
Diskuse