Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2020 10:16
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

První záběry z 5. série Ricka a Mortyho: Morty má konečně rande s Jessicou a Rickovi se postaví jeho odvěký mořský nepřítel

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Adult Swim uvolnilo první dvě minuty z 5. série.

Adult Swim nás všechny během svého online Comic-Conu panelu potěšilo prvními záběry z 5. série Ricka a Mortyho. Jde sice o nedokončenou animaci, ale dočkáme se skvělých scén a už klasického, povedeného hlasu postav.

Mezi 3. a 4. sérií bylo dvouleté čekání. Na pátou sérii jsme měli čekat mnohem kratší dobu, ale koronavirus to nevyhnutelně pokazil a její dokončení potrvá o dalších pár měsíců navíc. Očekáváme, že premiéry se dočkáme až někdy v příštím roce. Jak však známe tvůrce seriálu, bude to opět stát za to.

Doporučeno
Recenze: 4. série Ricka a Mortyho dokazuje, že stále jde o nejzábavnější animovaný seriál Recenze: 4. série Ricka a Mortyho dokazuje, že stále jde o nejzábavnější animovaný seriál 2. června 2020 13:49

Pokud hledáš něco podobného jako Rick a Morty, dej šanci skvělému, novému animáku Solar Opposites od stejných tvůrců. Namotáš se na něj stejně rychle a okamžitě si ho zamiluješ. Co se Ricka a Mortyho týče, stále jsme fanoušky seriálu, i když už není tak dokonalý jako kdysi. Recenzi si můžeš přečíst v článku výše.

Domů
Sdílet
Diskuse