Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2020 16:08
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

The Boys trhají velrybu člunem. Sleduj úžasnou scénu z 2. série očekávaného seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj nový klip z 2. série a rovnou se těš na třetí, která byla oficiálně potvrzena.

Aktuálně probíhá online verze Comic-Conu v San Diegu. Nebýt koronaviru, zřejmě bychom se dočkali řady skvělých (nejen) komiksových trailerů, oznámení a překvapení. Takto se budeme muset spokojit alespoň s několika menšími trailery a ukázkami ze seriálů. Svůj online panel dostal i vynikající seriál The Boys od Amazonu.

Doporučeno
Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? 20. července 2020 14:36

Konkrétně jsme se dočkali oficiálního oznámení 3. série a také nového klipu z té druhé. V záběrech níže můžeš vidět, jak parta The Boys pod vedením Billyho Butcher uniká před Deepem a jeho mořskými přáteli. Deep jim zatarasí cestu velrybou, ale Butcher není žádným aktivistou. Namíří si to rovnou na ni a roztrhá ji člunem. Následovat bude asi souboj s Deppem, ale na ten si musíme počkat do premiéry seriálu.

První 3 epizody dorazí 4. září a následně se každý týden dočkáme nové. Celkově jich bude 8. První série vyšla celá najednou, ale kvůli koronaviru je zřejmě nemožné vše stihnout včas stejným stylem i při pokračování. Druhé sérii jsme věnovali rozsáhlý článek, ve kterém se dozvíš, kdy se dočkáme krátkého filmu o Butcherovi, o čem bude 2. série a jaké nové postavy v ní uvidíme.

The Boys sa vracajú! Epický trailer pre 2. sériu je plný krvi, zabíjania, vnútorností a megalomanskej akcie superhrdinov
Zdroj: Amazon Prime

Domů
Sdílet
Diskuse