Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2020 11:42
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Policie hlídá technoparty na Benešovsku, kam přijelo asi 2 000 lidí. Budou se provádět testy na návykové látky

NEWS
Uložit Uložené

Podle policie na technoparty na Benešovsku dorazilo zatím kolem dvou tisíc lidí.

Milovníci techna v těchto chvílích míří do katastru obce Hlaváčkova Lhota na Benešovsku, kde probíhá venkovní party. Tu organizátor pořádá na soukromém pozemku se souhlasem vlastníka. Od včerejšího večera na technoparty dorazilo zhruba dva tisíce lidí, na místě je taky několik stovek vozidel. Situaci monitoruje policie.

„Po dobu konání akce budou policisté standardně dohlížet nad veřejným pořádkem a případná protiprávní jednání budou řešena ze strany dopravní, pořádkové i cizinecké policie,“ sdělili středočeští policisté dnes ráno na svém webu. K dohlížení na akci policie používá i vrtulník.

Ilustrační obrázek, SlovTek 2006

Policie hlídá technoparty na Benešovsku, přijelo na ni asi 2 000 lidí
Zdroj: TASR - Milan Kapusta

Podle policejní zprávy zatím nedošlo k žádnému vážnějšímu porušení veřejného pořádku, policisté zaznamenali pouze pět stížností na rušení nočního klidu. Na místě probíhají kontroly osob a vozidel, jež na akci přijíždějí. „Důsledné kontroly budou policisté provádět i u odjíždějících účastníků jak na přítomnost alkoholu v dechu, tak na návykové látky,“ dodala policie.

Doporučeno
Influencerky už mají po krk dokonalosti. Moje tělo je normální, zdůrazňují a snaží se odstartovat nový trend sebelásky Influencerky už mají po krk dokonalosti. Moje tělo je normální, zdůrazňují a snaží se odstartovat nový trend sebelásky 24. července 2020 14:51

Jak podotýká server Novinky, na venkovní technoparty se nevztahují zpřísněná pravidla v souvislosti s šířením nového typu koronaviru SARS-CoV-2, která od dnešního dne začínají platit. Nová opatření se totiž týkají jen akcí pořádaných ve vnitřních prostorách. 

Domů
Sdílet
Diskuse