Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2020 7:53
Čas čtení 2:06
Adam Novosad

On ji údajně bil, ona ho prý podváděla s Muskem. Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard odrývá detaily o jejich vztahu

NEWS
Uložit Uložené

Manželství obou slavných herců ztroskotalo před lety, ale vzájemné nepřátelství pokračuje dodnes.

Svět se od začátku července s úžasem dívá na soudní jednání, které se odehrává v Londýně. Herec Johnny Depp tam zažaloval britské noviny The Sun za to, že ho v roce 2018 v jednom ze svých článků označili za člověka, který mlátí svou ženu, informuje The New York Times.

Na straně novin svědčí Amber Heard, bývalá hercova manželka, která ho několikrát v minulosti obvinila z domácího násilí a na jednání vycházejí na povrch i ta nejtemnější tajemství, jaká by si zřejmě většina dvojic chtěla ponechat pod pokrývkou.

Oba herci se u soudu přiznali, že během společného manželství užívali tvrdé drogy i množství alkoholu. Heard však Deppa obviňuje z toho, že pokud nebyl střízlivý, pravidelně ji bil, házel po ní láhve od alkoholu a ve společné posteli se dokonce jednou objevil i exkrement.

Depp všechna obvinění kategoricky odmítá a Heard obviňuje z toho, že kvůli její výmyslům musel opustit ságu Pirátů z Karibiku.

On ju mal mlátiť ako žito, ona ho vraj podvádzala s Muskom. Súd Johnnyho Deppa vynáša pikantné detaily o vzťahu s Amber Heard
Zdroj: TASR/AP

Heard u soudu svědčila, že v manželství musela podstoupit rozsáhlé emocionální, verbální i fyzické zneužívání. Roky prý byla pro Deppa boxovací pytel a jmenovala až 14 příkladů, kdy na ni herec fyzicky zaútočil. V jednom z těchto případů na ni měl v Austrálii házet láhve „jako granáty či bomby“.

Vzpomněla si také na první případ, kdy ji prý Depp udeřil. Smála se mu tehdy za tetování s nápisem Winona, které si nechal zvěčnit kvůli bývalé partnerce Winoně Ryder. Namísto nápisu Winona si tetování později upravil na „Wino“, jenže když se této historce Heard zasmála, prý ji Depp okamžitě třikrát udeřil a měla pocit, že jí vypadne oční bulva.

Depp na druhé straně tvrdí, že se v případě hádek vždy stáhl a udržoval si od Heard bezpečný odstup, aby se nic nevyostřilo. Označil ji za manipulativní osobu, která vždy provokovala a potom byla agresivní.

Doporučeno
Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? 20. července 2020 14:36

Jednou na něj prý hodila láhev vodky, čímž mu odřízla koneček jednoho prstu. Heard u soudu přiznala, že občas na herce házela hrnce či pánve, ale prý jen v případě, když před ním chtěla utéct. Udeřit ho měla poprvé až po několika letech, kdy se údajně pokoušel shodit její sestru ze schodů.

Depp u soudu tvrdil, že Heard ho během manželství podváděla. Aféru měla mít i s miliardářem Elonem Muskem, ale herečka prohlásila, že spolu nic neměli, dokud její vztah s Deppem neskončil.

Musk jí dokonce po jednom z násilných incidentů nabídl zaplatit 24hodinovou ochranku. Jeden ze sousedů dvojice prý viděl, jak miliardář přichází do domu, když Depp odjel v roce 2015 pryč, ale Heard s Muskem se prý začali bavit až o rok později.

U soudu se objevila i nahrávka z výtahu, kde je Heard s hercem Jamesem Francem kolem jedenácté večer v budově, kde žila s Deppem. Tvrdí však, že s Frankem neměla žádnou aféru a ten se jí jen vyptával na zbitý obličej, což měl den před vznikem nahrávky způsobit Depp, když po ní údajně hodil telefon.

Na Deppovu stranu se přitom postavily jeho bývalé partnerky Winona Ryder i Vanessa Paradis, a tak v nejbližších dnech uvidíme, jak soud rozhodne.

Na základě soudního procesu se však odhaduje, že množství prominentních dvojic namísto žaloby vyřeší své vztahové problémy v soukromí. Zřejmě se poučí z příběhu Deppa a Heard, jejichž celý soukromý život řeší advokáti již několik týdnů před zraky veřejnosti u soudu.

Domů
Sdílet
Diskuse