Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2020 16:26
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Zklamání z Přátel? Herci nebudou hrát své postavy a neuvidíme ani žádnou novou ucelenou epizodu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

David Schwimmer nás všechny zchladil.

Když bylo oznámeno, že se na HBO Max, streamovací platformě od Warneru a HBO, dočkáme bonusové epizody Přátel, všichni jsme byli nadšeni. Dnes nadšení opadlo, protože jsme se dozvěděli, o co vlastně půjde.

Doporučeno
Jennifer Aniston chce oživit Přátele. Přidat se podle ní chtějí i všichni ostatní Jennifer Aniston chce oživit Přátele. Přidat se podle ní chtějí i všichni ostatní 5. června 2019 17:36

Nedočkáme se bonusové epizody podle scénáře a herci nebudou hrát své postavy. Jednoduše se po letech setkají vůbec poprvé a budou je přitom snímat kamery. Potvrdil to v rozhovoru pro AP Entertainment samotný David Schwimmer, který v seriálu hraje Rosse.

Jde rozhodně o velké zklamání, protože se každý těšil na to, že nám tvůrci ukáží, co se s našimi milovanými postavami stalo po skončení seriálu. David Schwimmer kromě toho prozradil, že pokud se situace s Covid-19 nezhorší, natáčení by mělo začít už v srpnu.

„Reunion“ a tedy sešlost, by se měla natáčet v ikonickém bytě seriálu. Každý z herců by si měl vydělat 2 nebo 3 miliony dolarů. HBO má celý program vyjít na 20 milionů dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse