Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2019 17:36
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Jennifer Aniston chce oživit Přátele. Přidat se podle ní chtějí i všichni ostatní

Jennifer Aniston chce oživit Přátele. Přidat se podle ní chtějí i všichni ostatní
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Že by se přeci jen rýsoval návrat legendárního seriálu?

Kultovní sitcom Přátelé se vysílal v letech 1994–2004, avšak ani po skončení poslední série fanoušci nepřestali doufat, že se povedená parta hlavních hrdinů na obrazovkách opět setká.

Není se čemu divit, protože šestice přátel v podání Jennifer Aniston (Rachel), Matta LeBlanca (Joey), Courteney Cox (Monica), Matthewa Perryho (Chandler), Lisy Kudrow (Phoebe) a Davida Schwimmera (Ross) se nesmrtelným způsobem zapsala do historie televizní zábavy.

Priatelia
Priatelia Zdroj: NBC

Během uplynulých let sem tam létaly zprávy o tom, že by herci byli rádi, kdyby se Přátelé vrátili. Abychom byli přesnější, v tomto duchu se vyjadřovalo hlavně ženské obsazení. Přesto však k očekávanému reunionu nedošlo. Můžeme však něco takového čekat v budoucnu?

Otázku, zda by šla do nových dílů Přátel, nedávno dostala Jennifer Aniston od moderátorky Ellen DeGeneres. „Jasně, proč ne?“ odpověděla. „Poslouchejte dobře, řeknu vám to. Rozhodně do toho půjdu. Dívky do toho půjdou a kluci také. Jsem si jistá. A podívejte... Stát se může cokoliv.“

Jennifer Aniston chce oživiť Priateľov. Pridať sa podľa nej chcú aj všetci ostatní herci
Jennifer Aniston chce oživiť Priateľov. Pridať sa podľa nej chcú aj všetci ostatní herci Zdroj: NBC

Máme slova Jennifer Aniston brát vážně? Koneckonců, není to poprvé, co se někdo z obsazení vyjadřuje za návrat kultovního sitcomu. Začátkem tohoto roku se v podobném duchu nechala slyšet Lisa Kudrow, která tvrdila, že by chtěla i s ostatními herci natočit speciál k  25. výročí seriálu.

„Courteney a já o tom mluvíme, měli bychom se dát znovu dohromady,“ řekla tehdy Kudrow. „Jsme opravdu velmi vděční, že máme jeden druhého,“ dodala na účet svých hereckých kolegů.

Svítá tedy fanouškům nová naděje? Martha Kaufman, která seriál spolu s Davidem Cranem vytvořila, si myslí, že naděje na reboot je velmi malá. Podle jejích slov by návrat Přátel jen zklamal oddané fanoušky.

Priatelia
Priatelia Zdroj: NBC

„Myslím, že seriál se zabývá tím časem ve vašem životě, kdy jsou vaši přátelé vaší rodinou,“ vysvětlila Kaufman. „A ten čas je už pryč. Mohli bychom všech šest herců dát opět dohromady, ale srdce seriálu by bylo pryč.“

Tak uvidíme, zda se v budoucnu nedočkáme alespoň jednoho televizního speciálu. Fanoušci by to jistě ocenili. Co myslíš ty? Chtěl bys návrat Přátel?

Anketa:
Jsi pro návrat Přátel?
Ano
Ne
Ano
73 %
1043 Hlasů
Ne
27 %
390 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse