Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 11. 5. 2020
11:00
8:39
Na pobřeží USA se objevují vzácní „modří draci“. Zvláštní mořské živočichy vyplavuje voda na plážích národního parku Padre Island National Seashore v Texasu.Na pobřeží USA se objevují vzácní „modří draci“. Zvláštní mořské živočichy vyplavuje voda na plážích národního parku Padre Island National Seashore v Texasu.
Neděle 10. 5. 2020
20:46
V Belgii dnes zaznamenali na video tornádo. Může jich přijít více, varují meteorologové.V Belgii dnes zaznamenali na video tornádo. Může jich přijít více, varují meteorologové.
18:30
Poctivý mladík našel na zemi 135 tisíc dolarů a odnesl je na policii. Za odměnu dostal přes 1 500 dolarů a lístky na fotbal.Poctivý mladík našel na zemi 135 tisíc dolarů a odnesl je na policii. Za odměnu dostal přes 1 500 dolarů a lístky na fotbal.
11:40
V Německu probíhá stále více útoků na židy. Ministr vnitra označil pravicový extremismus za největší bezpečnostní hrozbu země.V Německu probíhá stále více útoků na židy. Ministr vnitra označil pravicový extremismus za největší bezpečnostní hrozbu země.