Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2020 12:33
Čas čtení 2:02
Vojtěch Vanda

Michajlov, Jay Diesel, Matys i Efko z Pio Squad proměnili nominace ve sloku pro #hot16challenge2

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

Československá rapová scéna už má jen málo interpretů, kteří ještě challenge neproměnili nebo nebyli alespoň nominováni.

Láska proudí skrze často surové sloky raperů už celý týden. I když v nich občas zazní nějaká ta uštěpačná poznámka nebo sprosté slovo, je to na dobrou věc. A interpreti opravdu na pomoc potřebným slyší. V tomto týdnu se do polského #hot16challenge2 zapojila už poměrně velká část českých raperů, mimo jiné i Filip Konvalinka, Michajlov, Jay Diesel, a Matys

Doporučeno
„Mám si stoupnout před vládní káru a začít ch**t?“ ptá se Rest v #hot16challenge2 „Mám si stoupnout před vládní káru a začít ch**t?“ ptá se Rest v #hot16challenge2 15. května 2020 8:26

Michajlov využil svůj prostor k vyjádření nejen k podpoře a nominaci, ale i k malému usměrnění svých kolegů za mikrofonem„Miluju rap moc na to, abych ho dál nechal špnit/Nebuď k*okot, se chovej, když tě dokáže živit/Fans ti platí výdaje, takže je nesmíš šidit, a když to pak nechceš respektovat, tak se běž jinam činit,“ upozorňuje na určitou dávku pokory, kterou by měl každý z umělců mít.

Domů
Sdílet
Diskuse