Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 9. 5. 2020
15:51
Space Force je nástupcem The Office. Steve Carell v komediálním seriálu vede vesmírné síly USA a paroduje jejich politiku.Space Force je nástupcem The Office. Steve Carell v komediálním seriálu vede vesmírné síly USA a paroduje jejich politiku.
12:04
Muž v Kalifornii si místo roušky vzal do supermarketu masku Ku Klux Klanu. Šerif ze San Diega již připravuje na muže obvinění z podněcování rasové nenávisti.Muž v Kalifornii si místo roušky vzal do supermarketu masku Ku Klux Klanu. Šerif ze San Diega již připravuje na muže obvinění z podněcování rasové nenávisti.
10:00
Německo schválilo zákaz terapií na změnu sexuální orientace. Osoby do 18 let je nebudou moci podstoupit ani pod tlakem rodičů nebo rodiny.
Pátek 8. 5. 2020
16:05
DMX chce vyzvat JAY-Zho na souboj hitů. Dočkáme se velkého duelu legend?DMX chce vyzvat JAY-Zho na souboj hitů. Dočkáme se velkého duelu legend?