Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 12:26
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Kendall Jenner čelí 150tisícové žalobě za porušování autorských práv. Sdílela video, na kterém je ona sama

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Jedna z oblíbených sester se tak přidává do klubu žalovaných. Po Justinu Bieberovi, Arianě Grande či Jennifer Lopez má problém i Kendall Jenner.

Topmodelka a jedna z hvězdných sester Kendall Jenner čelí žalobě za to, že na svůj oficiální instagramový účet přidala ještě v září 2019 video, na kterém je ona sama. Deník The Blast informuje, že majitelku 128milionového profilu žaluje fotografka Angela Ma z New Yorku, která tvrdí, že je autorkou krátkého videa. Kendall Jenner měla porušit její autorská práva tím, že ji neobeznámila o tom, že chce krátký záznam zveřejnit.

Doporučeno
Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem  Putina, který jej nejspíš nechal zabít Muž, který vyřešil vlastní vraždu. Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko byl odpůrcem Putina, který jej nejspíš nechal zabít 7. května 2020 11:30
Domů
Sdílet
Diskuse