Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 11:33
Čas čtení 1:13
Viktor Kniš

DMX chce vyzvat JAY-Zho na souboj hitů. Dočkáme se velkého duelu legend?

HUDBA
Uložit Uložené

DMX v jednom z aktuálních rozhovorů řekl, že by chtěl svého kolegu z branže vyzvat na souboj známý jako Verzuz Hit Battle.

DMX si umí i po třech dekádách v rapu představit, že by se postavil proti svému kolegovi JAY-Zmu v hudebním souboji. Řekl to v nejnovějším dílu podcastu Drink Champs, když dostal otázku, s kým by si to chtěl rozdat v aktuální velmi oblíbeném formátu Verzuz Hit Battle.

Verzuz Hit Battle vytvořily dvě legendy hudebního průmyslu – Timbaland and Swizz Beatz, přičemž jde o „souboj“ dvou hudebníků (původně producentů), ​​kteří během živého vysílání tvoří hudbu a úkolem komentujících je hodnotit, kdo je lepší.

Doporučeno
DMX zrušil všechny chystané koncerty a dobrovolně nastoupil do centra pro drogově závislé. Chce bojovat se svými démony DMX zrušil všechny chystané koncerty a dobrovolně nastoupil do centra pro drogově závislé. Chce bojovat se svými démony 13. října 2019 14:31

DMX a JAY-Z mají bohatou společnou minulost, známý je jejich freestyle battle souboj z Bronxu z roku 1994, který na video zachytil již zesnulý Big L. Krátce poté se z dvojice stali přední reprezentanti vydavatelství Def Jam.

Samotný Jigga zatím na výzvu neodpověděl. Jelikož bohužel nemá blízko k sociálním sítím a dokonce ani nemá oficiální účet na Instagramu, s velkou pravděpodobností se souboje legend nedočkáme.

DMX to v posledních letech neměl jednoduché, když ho v roce 2019 znovu propustili z vězení, po krátké chvíli koncertování se dobrovolně přihlásil do centra pro drogově závislé, kde strávil několik měsíců. Jeho drogová minulost není tajemstvím.

Doporučeno
Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů 1. května 2020 9:06

Nejznámější je případ z roku 2016, kdy se předávkoval heroinem, policie ho však včas našla a podala mu správný lék, díky čemuž přežil. Ve skutečnosti začal s marihuanou a kokainem ještě před dospělostí a ani četné návštěvy vězení nedokázaly jeho závislost natrvalo vyléčit.

Když ho v lednu 2019 propustili po dvanácti měsících z vězení, kde seděl za daňové podvody, fanouškům slíbil, že vydá další studiové album a také si měl zahrát i ve filmu. Tyto plány zatím nezrušil, nespecifikuje však ani to, kdy by mohly nové projekty přijít. 

Domů
Sdílet
Diskuse