Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 20. 3. 2020
9:06
V Česku je 774 případů nákazy koronavirem. Včera přibylo 205 případů.V Česku je 774 případů nákazy koronavirem. Včera přibylo 205 případů.
8:33
Koronavirus si už vyžádal více než 10 tisíc obětí po celém světě. V Evropě na Covid-19 zemřel větší počet lidí než v Asii.
7:47
Netflix chce internet uchránit před přetížením. Během karantény sníží kvalitu streamu.Netflix chce internet uchránit před přetížením. Během karantény sníží kvalitu streamu.
Čtvrtek 19. 3. 2020
23:36
Z Šanghaje vzletělo letadlo s 1,1 milionu respirátorů pro Česko. Sleduj jej na radaru. Do Prahy dorazí zítra.Z Šanghaje vzletělo letadlo s 1,1 milionu respirátorů pro Česko. Sleduj jej na radaru. Do Prahy dorazí zítra.
21:08
Stát bude přispívat firmám na mzdy. Pravděpodobně se přesunou maturity.Stát bude přispívat firmám na mzdy. Pravděpodobně se přesunou maturity.
20:30
Apple ukázal nové iPady Pro. Díky podpoře pro ovládání myší mohou skoncovat s érou notebooků.Apple ukázal nové iPady Pro. Díky podpoře pro ovládání myší mohou skoncovat s érou notebooků.
19:30
V Itálii je již více mrtvých než v Číně. Země ohlásila další čísla lidí s koronavirem.V Itálii je již více mrtvých než v Číně. Země ohlásila další čísla lidí s koronavirem.
19:00
Tři babičky se k sobě nastěhují, aby nebyly během karantény osamotě. Plánují pít levné víno a dívat se na Netflix.Tři babičky se k sobě nastěhují, aby nebyly během karantény osamotě. Plánují pít levné víno a dívat se na Netflix.
18:23
V Česku je už 694 lidí s koronavirem. Jde o největší nárůst pacientů za den.V Česku je už 694 lidí s koronavirem. Jde o největší nárůst pacientů za den.
15:59
Ředitel České pošty má koronavirus. Věřím, že vše dobře dopadne, řekl.Ředitel České pošty má koronavirus. Věřím, že vše dobře dopadne, řekl.
15:38
O2 TV přidává do své nabídky televizi PornHub. Divákům má zpříjemnit izolaci.O2 TV přidává do své nabídky televizi PornHub. Divákům má zpříjemnit izolaci.
15:03
V Česku je 631 potvrzených případů nákazy koronavirem. Nakazil se i jeden pražský záchranář.V Česku je 631 potvrzených případů nákazy koronavirem. Nakazil se i jeden pražský záchranář.