Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2020 18:23
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

V Česku je už 694 lidí s koronavirem. Jde o největší nárůst pacientů za den

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Narostl počet pacientů s koronavirem.

V České republice stoupl počet pacientů nakažených novým druhem koronaviru SARS-CoV-2 na 694. Vyléčeni byli zatím pouze 3 lidé, celkově u nás bylo provedeno 9 402 testů. Před několika minutami o tom informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Jen za dnešek přibylo 122 nových případů, jedná se tak o největší nárůst pacientů s pozitivními výsledky v rámci jednoho dne.

Doporučeno
Chtěla si koupit roušku a vysmáli se jí. Mladá Češka Jana žije ve Francii, kde koronavirus lidé neberou vážně (Rozhovor) Chtěla si koupit roušku a vysmáli se jí. Mladá Češka Jana žije ve Francii, kde koronavirus lidé neberou vážně (Rozhovor) 19. března 2020 16:45

V Česku již několik dní platí zákaz volného pohybu osob, ven by měl člověk chodit jen a pouze v nezbytných případech, například na nákup potravin nebo pro léky. Od dnešního dne zároveň začalo platit celorepublikové nařízení, podle kterého člověk nesmí vyjít ven bez roušky či jiné ochrany úst a nosu.

Včera bylo do Česka přivezeno 150 000 rychlotestů z Číny, díky kterým by mělo být možné otestovat větší počet osob. V zemi je v současné době nedostatek roušek a respirátorů, ke konci týdne by však měly být tyto pomůcky z Číny dovezeny.

Doporučeno
Zhubni doma díky videohrám. Pohybové a rytmické hry ve virtuální realitě pro PlayStation ti propotí tričko do poslední nitky Zhubni doma díky videohrám. Pohybové a rytmické hry ve virtuální realitě pro PlayStation ti propotí tričko do poslední nitky 19. března 2020 10:05
Domů
Sdílet
Diskuse