Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 29. 6. 2021
15:46
Reprodukční číslo mutace delta v Česku je 8, uvedl ministr Vojtěch. Riziko vzedmutí další vlny covid-19 je vysoké.Reprodukční číslo mutace delta v Česku je 8, uvedl ministr Vojtěch. Riziko vzedmutí další vlny covid-19 je vysoké.
14:18
13:07
Zeman si „spletl“ slova prezervativ a respirátor. Takovým spolužačky říkaly dědeček chlíváček, komentoval Kalousek.Zeman si „spletl“ slova prezervativ a respirátor. Takovým spolužačky říkaly dědeček chlíváček, komentoval Kalousek.
12:05
Policisté pátrají po nebezpečném muži z Prahy. Na ženu zaútočil leptavou látkou.Policisté pátrají po nebezpečném muži z Prahy. Na ženu zaútočil leptavou látkou.
10:25
Počty nakažených v Česku přestaly klesat. Reprodukční číslo se blíží hodnotě 1.Počty nakažených v Česku přestaly klesat. Reprodukční číslo se blíží hodnotě 1.
Pondělí 28. 6. 2021
19:37
17:00
Končí povinnost nosit venku respirátor. V MHD či obchodech ho však stále musíš mít.Končí povinnost nosit venku respirátor. V MHD či obchodech ho však stále musíš mít.