Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2021 19:07
Čas čtení 0:48
Katarína Danková

Značka Kim Kardashian bude součástí olympijských her. SKIMS oblékne americké sportovce

Značka Kim Kardashian bude součástí olympijských her. SKIMS oblékne americké sportovce
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
MÓDA KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kim Kardashian to v pondělí veřejně oznámila na svých sociálních sítích.

„Když mi bylo 10 let, hltala jsem každý detail o olympiádě od svého nevlastního otce,“ přiznává Kim Kardashian ve svém instagramovém postu, ve kterém v pondělí oznámila, že bude součástí letošních olympijských her v Tokiu.

Doporučeno
Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards Šaty Cardi B s průsvitným bříškem nebo Lil Nas X v gigantické sukni. Toto je TOP 10 outfitů celebrit z BET Awards 28. června 2021 13:32

Značka SKIMS světoznámé americké influencerky a milionářky poskytne sportovcům ty nejzákladnější kousky – spodní prádlo, domácí úbory a pyžama. Soupravu pohodlných oděvů si obléknou nejen olympionici a paralympionici, ale můžeš ji mít i ty. Budou dostupné ve speciální kolekci na webu značky od 12. července.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Jak jsem dospívala a sledovala soutěžení atletů, rostla jsem s vědomím, jaká je to čest být součástí olympiády,“ vzpomíná Kardashian v postu. Na vytváření oficiálních modelů pro americké olympioniky spolupracovalo pět sportovkyň týmu USA: fotbalistka Alex Morgan z USWNT, překážkářka na 400 metrů Dalilah Muhammad, basketbalistka WNBA A'ja Wilson, plavkyně na dlouhé tratě Haley Anderson a paralympijská sprinterka Scout Bassett.

Domů
Sdílet
Diskuse