Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2021 19:06
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Rihannu a ASAP Rockyho údajně nepustili do klubu, protože si zapomněli občanky. Jejich veřejné rande ovládlo sociální sítě

Rihannu a ASAP Rockyho údajně nepustili do klubu, protože si zapomněli občanky. Jejich veřejné rande ovládlo sociální sítě
Zdroj: Samir Hussein/Getty Images
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slavný pár se na veřejnosti ukázal po dlouhých měsících. Ani popularita ho ale zjevně nezachránila, když se chtěl jít zabavit do klubu.

Zpěvačka Rihanna a raper ASAP Rocky mají k sobě blízko už minimálně několik měsíců, pravděpodobně ale už i více než rok.

Od chvíle, kdy se zpěvačka z Barbadosu rozešla s bývalým přítelem miliardářem Hassanem Jameelem, ve společnosti kolegů z hudebního průmyslu ji objektivy paparazzi, fotografů na společenských událostech i fanoušků zachytily už vícekrát. Aktuálně zaplnil známý pár titulky deníků, když se ukázal na rande na veřejnosti v New Yorku. Informuje o tom XXL Mag a další portály.

Domů
Sdílet
Diskuse