Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 11. 5. 2021
13:33
Raketové útoky, dvě desítky mrtvých a stovky raněných. Násilí mezi Izraelem a Palestinou opět eskaluje.Raketové útoky, dvě desítky mrtvých a stovky raněných. Násilí mezi Izraelem a Palestinou opět eskaluje.
13:00
Makhmud Muradov vysvětlil, proč nebude nosit českou vlajku. Fanoušků si váží, ale má problém s úřady.Makhmud Muradov vysvětlil, proč nebude nosit českou vlajku. Fanoušků si váží, ale má problém s úřady.
12:10
Italce nechtěně podali 6 dávek vakcíny Pfizer naráz. Zdravotní sestra si chybu uvědomila, až když spatřila prázdné stříkačky.
10:55
Na břeh řeky Gangy se vyplavily desítky mrtvých těl. Pravděpodobně jde o oběti koronaviru.Na břeh řeky Gangy se vyplavily desítky mrtvých těl. Pravděpodobně jde o oběti koronaviru.
7:30
Značka adidas spustila prodej Reeboku. Odhadovaná cena je téměř o 3 miliardy dolarů nižší než před pěti lety.
Pondělí 10. 5. 2021
21:08
„Totální nevkus, ale nic jiného z Hradu očekávat ani nešlo.“ Lidé kroutí hlavou nad pietou se svíčkami v plastových kelímcích.„Totální nevkus, ale nic jiného z Hradu očekávat ani nešlo.“Lidé kroutí hlavou nad pietou se svíčkami v plastových kelímcích.
19:30
19:10
Jaké auto řídíš a kolik tě stálo? Vyrazili jsme na Mercedes-Benz Prague Fashion Week a zeptali se. (Anketa)Jaké auto řídíš a kolik tě stálo? Vyrazili jsme na Mercedes-Benz Prague Fashion Week a zeptali se. (Anketa)
17:20
Pražský hrad chystá pietní akt za oběti koronaviru. Večer na nádvořích zaplane 30 tisíc svíček.Pražský hrad chystá pietní akt za oběti koronaviru. Večer na nádvořích zaplane 30 tisíc svíček.
16:23
Zmizí z občanských průkazů údaj o pohlaví? Návrh Piráta Ondřeje Profanta rozdělil Sněmovnu.Zmizí z občanských průkazů údaj o pohlaví? Návrh Piráta Ondřeje Profanta rozdělil Sněmovnu.