Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 8:52
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Justin Bieber je nový golfový talent. V novém klipu DJe Khaleda si to rozdal s 21 Savagem

Justin Bieber je nový golfový talent. V novém klipu DJe Khaleda si to rozdal s 21 Savagem
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images
HUDBA
Uložit Uložené

DJ Khaled vydává další ze série videoklipů ke svému nejnovějšímu producentskému projektu Khaled Khaled.

Kamarád hvězd, vyhledávač talentů a manažer DJ Khaled má za sebou vydání dalšího úspěšného projektu, v rámci kterého se mu podařilo spojit desítky hvězd hudebního průmyslu. Projekt s příznačným názvem Khaled Khaled patřičně ocenili i fanoušci, kteří ho svým zájmem vystřelili na první místo prestižního žebříčku Billboardu.

DJ Khaled si dává záležet i na vizuální stránce svých projektů a jejich neodmyslitelnou součástí jsou i drahé klipy. Justina Biebera a rapera 21 Savage vzal na golfové hřiště, kde zorganizoval soutěž dvou talentů.

Doporučeno
Dorian ti v pátek naservíruje nové album. Květen doplní další dávkou country rapu Marpo a možná dorazí i Sensey Dorian ti v pátek naservíruje nové album. Květen doplní další dávkou country rapu Marpo a možná dorazí i Sensey 6. května 2021 15:49

Součástí klipu je také krátký film, ve kterém máme možnost vidět, jak se Bieber z nosiče stane hvězdou jediným úderem. Jde zároveň o paralelu se současným světem a připomenutí, že pokud se výzvám postavíš čelem a ukážeš se v dobrém světle, může to mít vliv na kvalitu tvého života.

Domů
Sdílet
Diskuse