Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 15:49
Čas čtení 1:30
Vojtěch Vanda

Dorian ti v pátek naservíruje nové album. Květen doplní další dávkou country rapu Marpo a možná dorazí i Sensey

Dorian ti v pátek naservíruje nové album. Květen doplní další dávkou country rapu Marpo a možná dorazí i Sensey
Zdroj: Lukáš Jirkovský
HUDBA
Uložit Uložené

Připrav se, první novinky začnou znít éterem již tento pátek.

Čerstvé novinky s příchutí svobody. Jak to vypadá, koronavirové sevření by nás mohlo pustit ze svých spárů, a již brzo bychom mohli navštívit koncerty našich rapových oblíbenců. Proto ti předkládáme seznam toho nejlepšího, co poslední jarní měsíc roku 2021 přinese. 

Doporučeno
Česko a rap v dubnu: Blakkwood ukáže dva nové členy, Psycho Rhyme vydává EP a Marpo očekáváný klip Česko a rap v dubnu: Blakkwood ukáže dva nové členy, Psycho Rhyme vydává EP a Marpo očekáváný klip 4. dubna 2021 8:30

Z minulého měsíce víš, že Marpo přivezl z Louisiany celý nový projekt, který ponese název Backwoods Bred. Takže stéblo do koutku, bláto a brokovnice. No, to ale samozřejmě nezaručuje okamžitý úspěch. Tease v podobě prvního klipu z alba Hillbilly nakonec ale dokázal, že se fanoušci na Marpa v nové poloze těší.

Pokud jedeš nového Marpa pořád dokola, budeš nadšený z dalšího singlu, který vyjde už v pátek 7. května. V něm se dozvíš, jaký je Marpo vlastně Bad Man. Zamíchal do něj svou zpověď, kterou si vyslechla jeho maminka i Bůh

Marpo
Zdroj: Universal Music
Domů
Sdílet
Diskuse