Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2021 16:38
Čas čtení 0:49
Adam Novosad

Bill Gates prý organizoval party plné nahých žen a byl nejšťastnější, když se opil, tvrdí autor jeho biografií

Bill Gates prý organizoval party plné nahých žen a byl nejšťastnější, když se opil, tvrdí autor jeho biografií
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy
NEWS BILL GATES
Uložit Uložené

Rozvod miliardáře Billa Gatese vyplavil na povrch hromadu fám a příběhů z minulosti, které jeho mluvčí označil za absurdní.

Bill Gates prý byl šťastnější, když se opil, tvrdí jeden z autorů, který o něm napsal dvě biografie. James Wallace s bulvárním novinářem Robertem X. Cringelym okomentovali minulost jednoho z nejbohatších mužů světa, přičemž podle nich v 80. a 90. letech žil bohémským životem, měl v oblibě divoké večírky a ženy, informuje Unilad.

Doporučeno
Rohlík se stal prvním startupovým jednorožcem v Česku. Jeho hodnota přesáhla miliardu dolarů Rohlík se stal prvním startupovým jednorožcem v Česku. Jeho hodnota přesáhla miliardu dolarů 1. července 2021 12:06

Wallace o Gatesovi napsal dvě biografie a podle vlastních slov měl přístup k lidem v nejužším kruhu známých zakladatele Microsoftu, a tak nyní tvrdí, že Gates ve svém domě pravidelně organizoval party, kam pozval hromadu tanečnic a striptérek z místních nočních klubů. Nahé ženy pak plavaly v bazénu ve vile, kterou Gates vlastní ve čtvrti Laurelhurst v americkém městě Seattle.

Bill Gates
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

Podle biografie je pravda, že Gates si ženy domů zval, ale prý nemůže potvrdit, zda Gates tanečnice sám svážel do své vily, nebo se s nimi jen předem dohodl, kam a kdy mají přijít.

Cringely přilil olej do ohně, když prohlásil, že Gates se v 90. letech rád opíjel. Údajně byl dokonce ve stavu opilosti šťastnější než standardně.

Naopak mluvčí Billa Gatese tyto fámy popřel a prohlásil, že je smutné, kolik nepravdivých informací se na veřejnosti šíří o manželství a rozvodu Gatesových. Fámy označil za absurdní a lidi jako Wallace a Cringely za osoby, které nejsou věrohodné.

Domů
Sdílet
Diskuse