Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2021 7:33
Čas čtení 0:46
Ema Stanovská

Diváci u tohoto filmu zvraceli a omdlévali. Hlavní hrdinka je vražedkyní, kterou sexuálně vzrušuje kov

Diváci u tohoto filmu zvraceli a omdlévali. Hlavní hrdinka je vražedkyní, kterou sexuálně vzrušuje kov
Zdroj: Diaphana Distribution
NEWS
Uložit Uložené

Film je jen pro otrlé diváky.

Alexia (Agathe Rousselle) je 32letá žena, která od autonehody v dětství žije s titanovou ploténkou v hlavě. Způsobilo to, že se stala sériovou vražedkyní, kterou sexuálně vzrušuje kov. To největší uspokojení však zažívá jen při dotyku s autem. Hlavními protagonisty filmu jsou herci Agathe Rousselle a Vincent Lindon.

Doporučeno
10 nejočekávanějších seriálů do konce roku 2021 10 nejočekávanějších seriálů do konce roku 2021 15. července 2021 14:30

Film Titane od francouzské režisérky Julie Ducournau, který promítali na filmovém Festivalu v Cannes, byl pro diváky šok. Server Sme informoval, že někteří v tom lepším případě zvraceli, v tom horším omdlévali. Většina z nich však film dokoukala do konce – říkali, že i když chtěli odejít, nemohli, protože se cítili, jakoby byli zhypnotizovaní. Záchranáři během promítání zasahovali prý asi dvacetkrát.

Portál Indie Wire o filmu píše, že je to ten „nejsladší film o sériové vražedkyni, která má sex s autem“. Prý je třeba vidět jej na velké obrazovce s ještě větším zvukem a vřískající davem, který vás obklopuje ze všech stran. Podle kritiků BBC je to „děsivá, ale zlomyslně komická palba sexu, násilí, nepříjemných světel a dunivé hudby“.

Ani první film této francouzské režisérky nebyla žádná procházka růžovou zahradou. Jmenoval se Grave a věnoval se tématu kanibalismu. Lidé sledovali zpola snědená mužská těla, degustaci prstů či amputaci končetiny.

Domů
Sdílet
Diskuse