Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2021 14:30
Čas čtení 4:39
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších seriálů do konce roku 2021

10 nejočekávanějších seriálů do konce roku 2021
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kromě 2. série Zaklínače se můžeme těšit na množství skvělých seriálů.

S nástupem streamovacích platforem je pro diváka v podstatě nemožné držet krok se všemi trendy. Sledovat každý populární nebo chválený seriál není v lidských silách, a tak ti přinášíme pohled na 10 nejočekávanějších seriálů, které určitě uvidíme ještě v tomto roce.

Doporučeno
10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021 10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021 6. července 2021 9:30

1. Masters of the Universe: Revelations – 23. července (Netflix)

Máme rádi animované seriály na Netflixu, ať už jde o anime, nebo americké produkce. Aktuálně nás celkem baví Resident Evil: Infinite Darkness, ale pomalu se už díváme na oživení slavné ságy Masters of the Universe s He–Manem jako hlavní postavou. Seriál bude pokračováním animovaného seriálu He–Man and the Masters of the Universe z let 1983—1985.

Děj Masters of the Universe se odehrává na magické planetě Eternia, která je spojením sci–fi a fantasy prvků. Hlavní postavou je prince Adam, který se dokáže proměnit na obrovského hrdinu jménem He–Man. Následuje boj o trůn, o moc a vlastně o všechno cenné. Trailer ti přiblíží styl animace, příběhu a postav.

2. Brooklyn Nine-Nine – 12. srpna (NBC)

Oblíbený komediální seriál skončí nadcházející 8. sérií. Původní plán byl jiný, ale po tom, co se v USA stalo Georgi Floydovi, a v důsledku celkového pohledu společnosti na policisty se televize NBC a tvůrci rozhodli seriál ukončit. Přepsali proto příběh a scénář poslední série a my si tak budeme moci užít naše milované detektivy ještě jednou.

Čekají nás bláznivé skeče, rozvíjející se vztahy mezi postavami a my doufáme, že tvůrci nemuseli kvůli situaci v USA obětovat skvělé vtipy a scény. Jsme nesmírně rádi, že alespoň dostali šanci seriál ukončit. Několik televizních projektů o policistech totiž rovnou zrušili. Co myslíš, jak skončí Jake Peralta?

3. What We Do in the Shadows – 2. září (FX)

Viděli jsme film, ignorovali jsme seriál. A udělali jsme obrovskou chybu. Příběh o tom, jak si žijí upíři v moderní společnosti, ačkoli se se současným světem a jeho technologiemi ještě neskamarádili, nás absolutně uchvátil. Nejlepší složkou projektu je bez pochyb jedinečný, šťavnatý a nesmírně originální humor.

Často pramení z materiálu, který nabízí děj, jindy jde o situační humor nebo jen vtipný způsob, jakým některé scény prezentují geniální herci. Pokud se chceš pobavit, pořádně se nasmát a zjistit něco nového o upírech, tento seriál ti doporučujeme všema deseti. Více jsme si o něm řekli zde.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 99863 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kdy se dočkáme poslední série Money Heist.
  • O čem bude nová série Sex Education.
  • Který Star Wars seriál nahradí 3. sérii The Mandalorian, kterou uvidíme až příští rok.
  • O čem bude 3. série Succession a zda si myslíme, že po 2 letech konečně uvidíme nové části Stranger Things.
  • Jedno z nejslavnějších a nejlepších anime historie se dočká seriálu od Netflixu. Kteří herci ztvární milované a sexy japonské postavy?
  • Zaklínač!!!
Domů
Sdílet
Diskuse