Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2021 9:30
Čas čtení 5:54
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021

10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kina znovu ožívají a do konce roku v nich uvidíme nezapomenutelné filmy. Na co se těšíme nejvíce?

Vypadá to tak, že hollywoodská studia už své očekávané filmy odkládat nebudou. Kina budou bojovat o to, aby zůstala otevřena i na podzim a v zimě, a my pevně věříme, že se jim to podaří. Za poslední rok se nahromadila spousta filmů, které čekají na premiéry. Vybrat 10 nejočekávanějších filmů do konce roku by bylo asi nemožné.

Rovnou jsme tedy vyřadili filmy od streamovacích platforem. Jejich program ti přinášíme každý měsíc, takže o nic nepřijdeš. Rozhodli jsme se zaměřit výhradně na kina a nezapomenutelný filmový zážitek, jaký zažiješ jen tam.

Doporučeno
10 nejočekávanějších hororů roku 2021 10 nejočekávanějších hororů roku 2021 20. prosince 2020 16:30

Green Knight – 29. červenec

Spojení artušovských legend, nezávislého studia A24, nádherného vizuálu ve fantasy stylu od režiséra Ghost Story či Pete's Dragon – a výsledkem je oku lahodící Green Knight. V hlavní role se představí Dev Patel (Milionář z chatrče) jako sir Gawain, synovec krále Artuše a snad nejznámější rytíř z artušovských legend.

Hrdina se vydá za dobrodružstvím s cílem čelit Green Knightovi, bájné bytosti a zkoušce pro muže. Toho vidíme i v traileru, kde dokazuje, že nebude jednoduchým protivníkem. Kromě Deva Patela uvidíme i Alicii Vikander či Joela Edgertona. Po zhlédnutí traileru ti bude jasné, proč se na snímek tak těšíme.

James Bond: No Time To Die – 30. září

Daniel Craig, Ana De Armas, Rami Malek, Léa Seydoux a další. Epický herecký ansámbl ve špionážním filmu roku a Craigovo rozloučení s Jamesem Bondem. Na No Time To Die čekáme už příliš dlouho. Nebýt koronaviru, v tomto čase bychom už pomalu hádali jméno dalšího představitele nejznámějšího špiona na světě. Vzhledem k tomuto odkladu snad měli tvůrci alespoň dost času dokončit vizuální triky.

Děj se posune do budoucnosti, kdy už je 007 na odpočinku. Z důchodu ho však vytáhne starý známý, který nutně potřebuje jeho pomoc, jinak bude svět v ohrožení. Na vině je nebezpečný Safin (Rami Malek) a jeho oddaní sluhové ochotni zabíjet.

The Many Saints of Newark – 1. říjen

Prequel k Sopranos, a tedy film zabývající se událostmi před slavným seriálem Sopranos, nám přiblíží mladickou nerozvážnost Tonyho Soprana. Samozřejmě, známé postavy ztvární noví, mladí herci, ale fanoušky nezapomenutelného seriálu Sopranos potěší fakt, že o film se starají stejní tvůrci, kteří vymysleli a natočili i seriál.

Tonyho Soprana ztvární Michael Gandolfini, syn Jamese Gandolfiniho, představitele původního Tonyho Soprana. Kruh se tedy symbolicky uzavře. Uvidíme i Raye Liotta nebo Jona Bernthala. Příběh se bude odehrávat v Newarku roce 1966 během násilných konfliktů mezi afroamerickými a italskými komunitami.

The Last Duel – 14. říjen

Snímek bude vycházet z knihy The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France od Erica Jagera a příběh ze 14. století by se měl zaměřit na normanského rytíře (Damon), který se po návratu z války dozvídá od své ženy, že ji znásilnil jeho nejlepší přítel (Affleck). Nikdo jí však nevěří, a tak se rytíř odvolá na francouzský soud. Ten následně rozhodne, že o vině či nevině obžalovaného rozhodne výsledek vzájemného souboje na život a na smrt.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 99864 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jakého sci-fi od slavného režiséra se už nemůžeme dočkat.
  • Proč je film Spider-Man: No Way Home jedním z nejočekávanějších komiksových filmů historie.
  • Top Gun: Maverick jednoduše musíš zažít v kině. Takové filmy se natočí jednou za 5 let.
  • Který film Keanu Reevese nás v prosinci pozadí na zadek.
  • Který muzikál se dostal do top 10 a proč.
Domů
Sdílet
Diskuse