Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2020 16:30
Čas čtení 5:39
Adam Novosad

10 nejočekávanějších hororů roku 2021

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opět jsme si připravili seznam nejočekávanějších hororových filmů, které budou ovládat rok 2021.

Příští rok budou horory tradičně ve znamení psychologických her, duchů a příšer, ale zejména odložených titulů, které měly diváky vystrašit v roce 2020. Pandemie koronaviru způsobila, že se filmová studia rozhodla řadu snímků odložit na rok 2021, kdy snad vakcína do velké míry vrátí život do starých kolejí a kvalitní horory si budeme moci vychutnat na filmovém plátně jako dříve.

Když jsme rok 2019 hodnotili tak, že nám moc kvalitních hororů nepřinesl, ani jsme netušili, že to budeme moci konstatovat i o roku 2020. Kdyby nebylo pandemie, tak by kina praskala ve švech, ale v momentální situaci se aspoň budeme moci do kinosálů vrátit ve velkém stylu

Všechny další výběry o nejočekávanějších 

filmech, seriálech a hrách najdeš postupně ve vlákně Preview 2021.

Doporučeno
10 nejočekávanějších komiksových a sci-fi filmů roku 2021 10 nejočekávanějších komiksových a sci-fi filmů roku 2021 18. prosince 2020 14:30

1. Conjuring 3 (režie: Michael Chaves, 3. června 2021)

Sérii V zajetí démonů zřejmě nemusíme představovat. Zkušení vyšetřovatelé Ed a Lorraine se ve třetím filmu pustí do boje o duši mladého chlapce. I když si na film budeš muset počkat do začátku června, zřejmě nepůjde o zklamání, protože tvůrci mají s horory bohaté zkušenosti.

A to i přesto, že tentokrát se z režisérské židle poroučel James Wan, který stál za prvními dvěma filmy, a nahradil ho Michael Chaves. Tvůrci neprozrazují více než to, že tentokrát půjde o případ, ve kterém vraždil člověk posedlý démonem, čímž se rovnou bránil u soudu. A opět půjde o pořádně temnou jízdu.


2. Hallowen Kills (režie: David Gordon Green, 14. října 2021)

Horor Halloween Kills jsme měli se strachem v očích a popcornem v ústech sledovat v kinech již během uplynulého Halloweenu koncem října. Naneštěstí, pandemie to zařídila tak, že tvůrci premiéru odložili o celý rok.

14. října 2021 se tedy můžeme těšit na Laurie Strode, která bude ze všech sil bojovat s čirým zlem Michaela Myerse. Tato postava s charakteristickou bílou tváří a nožem v ruce nepochybně hrála hlavní roli v nočních můrách mnohých z nás, a ani za rok nepůjde o její závěrečné představení. V roce 2020 totiž tvůrci slíbili rovnou pokračování s názvem Halloween Ends.


3. Quiet Place 2 (režie: John Krasinski, 22. dubna 2021)

Začátkem března jsme se všichni těšili na potenciální horor roku. A Quiet Place 2 slibovalo mistrovské dílo, které recenzenti označili za horor plný napětí a skvělé práce se zvukem. O strach v kinosálech se tak tvůrci v čele s režisérem Johnem Krasinskim nemuseli obávat, jenže když pandemie zařadila vyšší obrátky, i šance této premiéry rychle vyprchala.

V Quiet Place 2 si opět hlavní roli střihnou mimozemšťané, jejichž jediným úkolem je zavraždit každého člověka, kterého zaslechnou. Dokáží se orientovat jen podle zvuku a tak se všichni, kteří si chtějí zachránit život, musí pohybovat zcela potichu.


4. Last Night in Soho (režie: Edgar Wright, 29. dubna 2021)

Jméno režiséra Edgara Wrighta stálo za dnešní kultovkou Shaun of the Dead, v níž exceloval Simon Pegg. Od snímku Last Night in Soho tak fanoušci očekávají pod taktovkou Wrighta stejný hit jako úsměvný hororový počin z roku 2004.

Tentokrát se ale musíme připravit na skutečný psychologický hororový film, který se bude odehrávat v Londýně, kam se za záhadných okolností přemístí nadějná módní designérka. Jediným háčkem je, že na setkání se svým módním idolem se najednou vrátí zpět do 60. let minulého století a rychle zjistí, že starý Londýn není takový, jak si ho představovala. Nadějně zní i fakt, že v jedné z hlavních rolí se představí Anya Taylor-Joy.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 92673 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Co si Chris Rock připravil v novém hororu navazujícím na sérii Saw
  • V kterém hororu uvidíš obludu, které lezou včely z očí
  • Jak nevidomý Stephen Lang povraždil násilníky, kteří unesli mladou dívku
  • Co se stalo s poctivou křesťanskou jeptiškou, která uvěřila v ďábla
  • Jaký hit si pro nás připravil dnes již legendární režisér James Wan
Domů
Sdílet
Diskuse