Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. července 2021 12:58
Čas čtení 1:11
Adam Novosad

Demi Lovato se pochlubili fotkou z jejich první sexuální scény. Prý se na place cítili dobře

Demi Lovato se pochlubili fotkou z jejich první sexuální scény. Prý se na place cítili dobře
Zdroj: Getty Images/The 32nd Annual GLAAD Media Awards
NEWS DEMI LOVATO
Uložit Uložené

Nejenže si v seriálu zahráli, ale také ho pomáhají produkovat.

Ne každý herec a herečka se nechá přemluvit na sexuální scénu ve filmu, ale Demi Lovato nakonec přesvědčili. Demi, které si přejí být oslovováni jako „oni“, natočili svou první sexuální scénu, s čímž se pochlubili na sociální síti Twitter, kde přidali i fotografii přímo z natáčení, uvádí Cosmopolitan.

Doporučeno
Demi Lovato nevadí, pokud jim omylem řekneme „ona“. Hlavní je, abychom se snažili přijmout jejich změnu Demi Lovato nevadí, pokud jim omylem řekneme „ona“. Hlavní je, abychom se snažili přijmout jejich změnu 16. července 2021 20:48

„Dnes jsme museli natočit sexuální scénu. Naši první! Měli jsme předtím trochu úzkost, ale herci i štáb byli velmi profesionální a snadno se s nimi pracovalo, což nás okamžitě uklidnilo,“ vysvětloval status.

Demi na Twitteru konstatovali, že je velmi potěšilo, jak dobře se cítili ve své vlastní kůži po tolika problémech z minulosti. „Velmi zřídka jsme se předtím ukazovali a nyní hraji v tomto!“ psali se na sociální síti. Fanoušky však uklidnili, že v sexuální scéně není vidět téměř nic, takže se nemají těšit na příliš mnoho nahoty.

„V naší kůži se necítíme vždy dobře, takže pokud ano, a ještě se i cítíme dostatečně sexy, abychom přidali tuto fotku – tak to prostě uděláme! Je důležité oslavovat malá vítězství,“ napsali Lovato ve svém posledním příspěvku na Twitteru se slovy, že je třeba oslavovat náhodné výbuchy sebevědomí i vtipné sexuální zážitky.

Doporučeno
Ezra Švagr: Jsem demisexuál, nebinární, ale v poslední době se trochu kloním i k identitě trans muže (Rozhovor) Ezra Švagr: Jsem demisexuál, nebinární, ale v poslední době se trochu kloním i k identitě trans muže (Rozhovor) 4. února 2021 12:00

Lovato by se měli objevit v komediálním seriálu Hungry od televize NBC, která se zaměří na partu kamarádů s poruchami příjmu potravy. Demi si nejenže v show zahrají, ale ji i pomáhají produkovat.

Demi Lovato se před časem vyjádřili, že se identifikují jako nebinární osoba, a proto by byli nejraději, kdyby je lidé oslovovali jako oni namísto ona.

Domů
Sdílet
Diskuse