Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. července 2021 12:45
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix kvůli hubnutí na roli Jokera trpěl. Nyní naopak kvůli jiné roli výrazně přibral

Joaquin Phoenix kvůli hubnutí na roli Jokera trpěl. Nyní naopak kvůli jiné roli výrazně přibral
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disappointment Blvd. je nový film režiséra snímků Hereditary a Midsommar.

Joaquin Phoenix v současnosti natáčí Dissapointment Blvd., nový film režiséra Ariho Astera (Hereditary, Midsommar). Na fotkách z natáčení je vidět, že Joaquin docela slušně přibral a vypěstoval si menší bříško. Jeho „jokerovské“ dny jsou dávno minulostí. Herec před 3 lety kvůli roli Jokera zhubl téměř 24 kilogramů a všichni si pamatujeme, jak v tom filmu vypadal. Pod kůží mu byla vidět žebra, měl propadlé tváře a při dietě viditelně trpěl.

Doporučeno
Vášnivý sex už v první půlhodině. Too Hot to Handle po brazilsku je jako swingers party hnaná frustrací Vášnivý sex už v první půlhodině. Too Hot to Handle po brazilsku je jako swingers party hnaná frustrací 26. července 2021 15:31

Phoenix pro Associated Press řekl, že jakmile dosáhl na váze svého cíle, vše se změnilo. Vzpomíná, jak náročné bylo se každé ráno probouzet a být posedlý změnou na váze, i když to bylo 0,1 kilogramu. Phoenix pro roli Jokera hubnul opatrně a pod drobnohledem lékaře, ale i tak to na dlouhou dobu ovlivnilo jeho stravovací návyky.

Herec přiznal, že se cítil slabý, zranitelný, hladový a že si „vypracoval“ jistou poruchu. Kromě toho však začal cítit, že se se svým tělem dokáže hýbat zcela novým způsobem. Podle vlastních slov hubnutí ovlivnilo i jeho psychické zdraví. „Začnete šílet, když v tak krátké době tolik zhubnete.“

Domů
Sdílet
Diskuse