Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2021 21:57
Čas čtení 1:06
Adam Novosad

Jennifer Aniston ze života odstřihla lidi, kteří se nechtěli nechat očkovat

Jennifer Aniston ze života odstřihla lidi, kteří se nechtěli nechat očkovat
Zdroj: NBC
NEWS
Uložit Uložené

Oblíbená herečka se o svém životě během pandemie rozpovídala pro magazín InStyle.

Herečka Jennifer Aniston se rozhodla odstřihnout ze svého života lidi, kteří se odmítli nechat očkovat proti koronaviru, informuje Buzzfeed News.

Aniston se v uplynulých měsících opět stala středem pozornosti, když se svými hereckými kolegy odprezentovali speciální díl seriálu Přátelé. Nyní se rozpovídala pro magazín Instyle, kde se tématu koronaviru nebylo možné vyhnout.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

„Stále existuje velká skupina lidí, kteří odmítají očkování nebo jen neposlouchají fakta. Je to opravdu ostuda,“ zamyslela se při jedné otázce herečka. Aniston prozradila, že v důsledku pandemie, testování a očkování jí ze života vypadlo několik lidí, kteří se nechtěli dát očkovat, nebo odmítli prozradit, zda se očkovat nechali, nebo nenechali.

Herečka se chce podle vlastních slov cítit v bezpečí, a tak přiznala, že několik lidí ze své denní rutiny ztratila. „Je to nešťastné,“ konstatovala, ale podle ní jde v tomto případě o morální a profesionální povinnost informovat své okolí o tom, zda si se nechali, nebo nenechali očkovat.

Doporučeno
RECENZE: Suicide Squad je plná šílených postav a akčních scén, jde ale o lepší film než ten s Jokerem? RECENZE: Suicide Squad je plná šílených postav a akčních scén, jde ale o lepší film než ten s Jokerem? 6. srpna 2021 11:00

Aniston argumentovala zejména tím, že nikdo se netestuje každý den, a tak nelze vědět, zda se náhodou nenakazil a nepředstavuje ze dne na den riziko. I proto vyžaduje, aby věděla, zda pracuje s očkovanými nebo neočkovanými kolegy.

„Je to náročné, protože každý má právo na svůj vlastní názor, ale velké množství názorů je založených pouze na strachu nebo propagandě,“ vyjádřila svůj postoj pro magazín populární herečka.

Z vlastní zkušenosti během posledních měsíců tvrdého lockdownu v americké Kalifornii herečka ví, jak náročné je zvládat izolaci či nemožnost pracovat a socializovat se s rodinou a přáteli. O jejích pocitech svědčí i fotografie na Instagramu z minulého roku, kdy se dala zvěčnit s vztaženým prostředníkem a koronaviru v popisu příspěvku vzkázala, ať už dá světu klid a odejde.

Domů
Sdílet
Diskuse