Slavný časopis TimeOut sestavil žebříček nejlepších pražských restaurací.
Kručí ti v břiše a hledáš místo, kam zajít na oběd nebo večeři? Prestižní časopis TimeOut sestavil žebříček nejlepších restaurací v Praze. Navštívit se podle něj vyplatí například karlínskou Lehkou hlavu nebo Kantýnu. Ty nejlepší gastro zážitky podle časopisu najdeš níže.
Umístění |
Restaurace |
10. | Terasa U Zlaté Studně |
9. | Vinohradský pivovar |
8. | Špejle |
7. | Kantýna |
6. | Cafefin |
5. | Lehká hlava |
4. | Kro Karlín |
3. La Degustation Bohême Bourgeoise

Třetí příčku žebříčku TimeOut je zároveň druhý z držitelů michelinské hvězdy. Degustační menu La Degustation Bohême Bourgeoise je sezónní výběr od spřízněných farmářů. Inspiruje se tradiční kuchyní a snaží se podtrhnout „jedinečnost každé suroviny“. Za menu zaplatíš přibližně 2 500 korun.
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2