2. Taro

Tato špičková východoasijská restaurace v pražské čtvrti Smíchov poukazuje na významnou vietnamskou přítomnost v této zemi od 50. let 20. století. Rezervuj si jedno z dvaceti míst kolem otevřené kuchyně a ochutnej nádherně servírované čtyřchodové obědy a osmichodové večeře. Inovativní sezónní menu se denně mění a prolínají se v něm české vlivy s vietnamskou kuchyní s možností výběru pro pescatariány a vegetariány.
1. Field

Vítězem žebříčku se stala michelinská restaurace Radka Kašpárka, která se v sezónních menu inspiruje přírodou. Momentálně na lístku najdeš třeba pstruha, candáta, jehněčí maso nebo kaviár. Čeká tě zážitek jedné ze dvou prestižních hvězdičkou onálepkovaných restaurací v Česku. Počítej s nutností rezervace a smart casual dress codem. Za tříchodové obědové menu zaplatíš během všedních dní zhruba 1 400 korun, o víkendech 2 200 korun.