Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2021 17:13
Čas čtení 1:10
Dominik Vetrák

Trailer na seriál Hawkeye: připrav se na vánočně laděnou marvelovku se super akcí ve stylu Die Hard

Trailer na seriál Hawkeye: připrav se na vánočně laděnou marvelovku se super akcí ve stylu Die Hard
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Marvelovská verze Die Hard dorazí s Hawkeyem už v listopadu.

Marvel Studios odhalilo debutové záběry z chystané minisérie Hawkeye. Hlavní roli ztvární Jeremy Renner jako Avenger Hawkeye. Ten se po událostech v Avengers: Endgame snaží dohnat ztracený čas se svou rodinou. Rodinnou idylku během období Vánoc překazí někdo, kdo se vydává za jeho nedávné alter ego. Hawkeye se po Blipu (Thanosovo lusknutí, po kterém zmizela polovina vesmíru) ocitl ve velmi temném psychologickém stavu.

Pustil se do boje se zločinem nelítostným stylem, kdy zabíjel jednoho mafiána za druhým. Během tohoto období si udělal velké množství nepřátel, ale bylo mu to jedno. Hawkeye ale bude muset myslet i na svou rodinu, a proto se nakonec vydá zjistit, kdo se za něj vydává, a dostává se do obrovských problémů.

Trailer je nastříhaný tak, že působí jako rodinná akční komedie s postavami v seriózních a nebezpečných situacích. Zřejmě ti to, podobně jako nám, připomíná Die Hard s Brucem Willisem, což je jen dobře. Dějové zasazení do období Vánoc a netradiční příběh o málo využitém Hawkeyovi dělá ze seriálu velmi zajímavou a originální věc, jaká v Marvelu ještě nebyla.

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

Hawkeye rychle zjistí, že ho napodobuje mladá dívka jménem Kate Bishop (Hailee Steinfeld), o které si lidé údajně myslí, že je nejlepší lučištníkem na světě. Společně se pustí do neférového ​​boje proti velké přesile nepřátel.

Spekuluje se, že se v minisérii objeví i Kingpin v podání Vincenta D'Onofria ze seriálu od Netflixu Daredevil. Důležitou roli bude mít i neslyšící hrdinka jménem Echo. Zahrála si ji Alaquas Cox, která je neslyšící i ve skutečném životě.

Kromě těchto herců si zahráli i Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James. Florence Pugh si zřejmě střihne menší roli jako Yelena Belova ze sólovky Black Widow. Více se o tom dozvíš zde. Hawkeye má premiéru na Disney+ už 24. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse