Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2021 9:39
Čas čtení 1:13
Viktor Kniš

Plačková je naštvaná, že ji vzali do cely předběžného zadržení. Podle právníka ji dnes propustí

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložit Uložené

Podle jeho slov proti influencerce svědčí jen jeden spolupracující obviněný.

Slovenská influencerka Zuzana Plačková je naštvaná, že si po ni přišla kriminálka a vzala ji do cely předběžného zadržení. Tvrdí, že jde o velký omyl. Spáchání skutku nadále popírá. Novinářům to ve večerních hodinách řekl její právní zástupce Martin Pohovej. Podle jeho slov proti influencerce svědčí jen jeden spolupracující obviněný. „Samozřejmě, doufáme, že ji soudce propustí,“ řekl. 

„Na Zuzanu Plačková vypovídá jeden z obviněných, který má tuto verzi zprostředkovanou z doslechu, a osoba, která mu tyto informace poskytla, to nepotvrdila. Na tohoto obviněného nebyl dán návrh na vzetí do vazby a byl propuštěn na svobodu,“ řekl Pohovej.

Součástí usnesení o vznesení obvinění je i utajovaná příloha, která se týká odposlechů a případných dalších úkonů, které při vyšetřování proběhly v utajovaném režimu. K těmto skutečnostem se advokát odmítl vyjádřit. 

Zuzana Plačková
Zdroj: se souhlasem Zuzany Plačkové
Zpět
Sdílet
Diskuse