Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2021 9:21
Čas čtení 1:53
Daniel Mikolášik

Tommy Fury přijal nabídku na zápas od youtubera Jakea Paula. Legenda Tyson reaguje, že pokud bratr prohraje, změní mu příjmení

Tommy Fury přijal nabídku na zápas od youtubera Jakea Paula. Legenda Tyson reaguje, že pokud bratr prohraje, změní mu příjmení
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT BOJOVÉ SPORTY JAKE PAUL
Uložit Uložené

Pokud nevlastní bratr Tysona Furyho prohraje, prý se má připravit na konec kariéry.

Profesionální britský boxer Tommy Fury přijal nabídku na zápas s youtuberem Jakem Paulem poté, co stanovil nové podmínky na svém Instagramu. O tomto zápase se sice šeptalo už delší dobu, protože Paul ho avizoval již před několika měsíci, ale až nyní plánovaný souboj konečně nabírá reálné kontury, píše Independent.

Doporučeno
Mike Tyson je otevřený boxerskému duelu s Loganem či Jakem Paulem. „Bylo by to hodně peněz,“ říká legenda Mike Tyson je otevřený boxerskému duelu s Loganem či Jakem Paulem. „Bylo by to hodně peněz,“ říká legenda 4. října 2021 19:40

Jake Paul už vyzval mnoho sportovců na souboj v ringu, ale tentokrát to bude vůbec poprvé, co se youtuber setká s profesionálním boxerem. Doposud se bil s youtubovým kolegou, bývalou hvězdou NBA a dvěma MMA bojovníky z organizace UFC.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

Po srpnovém vítězství nad někdejším králem welterové divize UFC Tyronem Woodleym youtuber několikrát opakoval, že příště si to nechce v ringu rozdat s nikým jiným než 22letým britským boxerem Furym, který je mladší nevlastní bratr světového šampiona v boxu Tysona Furyho.

„Pokud mě porazíš, dám ti dalších 500 000 dolarů. Pokud však prohraješ, budeš si muset na rok změnit své příjmení na Tommy Fumbles,“ vzkázal nyní na Instagramu Jake Paul, který tak stanovil nabídku na milion dolarů. Kromě toho slibuje Furymu letenku na zápas do USA v první třídě a sedmidenní pobyt v luxusním hotelu.

Domů
Sdílet
Diskuse