Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2021 13:28
Čas čtení 1:37
Vojtěch Vanda

Kazma a Andrea Kalousová se rozešli po pěti letech vztahu

Kazma a Andrea Kalousová se rozešli po pěti letech vztahu
Zdroj: One Man Show/propagační materiál/volně k užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kamil Bartošek a Andrea Kalousová už netvoří společný pár.

Vztah baviče Kamila Bartoška alias Kazmy s Českou Miss World 2015 Andreou Kalousovou je minulostí. Konec vztahu oznámili na Instagramu, což je podle Kazmy „daň za veřejný život“. Jejich vzájemné rozloučení se však neslo v přátelskémláskyplném tónu, což se ne vždy vidí. Klidnému rozchodu fandila i spousta lidí v komentářích.

Doporučeno
Kazmovo auto s milionem v kufru má svého nálezce. Odhalení v Kladně se zúčastnila tisícovka lidí Kazmovo auto s milionem v kufru má svého nálezce. Odhalení v Kladně se zúčastnila tisícovka lidí 28. června 2021 15:32

Kazma i Andrea se veřejně rozloučili posty na Instagramu, na čemž se společně dohodli. Předtím, než byly zveřejněny, si je údajně vzájemně neposlali. Kazma napsal srdceryvné sbohem, ve kterém obsáhl celý jejich vzájemný život.

„Nevím, jak se tohle správně dělá. Nejde mi to. Snad stokrát jsem to smazal, abych to zase napsal. Napíšu zkrátka to, co bych chtěl, aby jsi věděla…“ začal. „Nikdo nám na začátku moc nevěřil. Ty, hodná holka a já, ten grázl. Kráska a zvíře. Predikovali nám týdny a vidíš, bylo z toho nakonec nádherných pět let plných lásky a dobrodružství,“ procítil své vyjádření.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch)

„Hodně jsme toho spolu zažili, procestovali i ustáli. Přes naše bláznivé životy plné možností jsme si vždycky byli věrní a měli se rádi. Nikdy jsme na sebe nebyli zlí, nikdy se hloupě nehádali a vždy si jeden druhého vážili a chovali k sobě vzájemnou úctu. Jsem za to na nás oba moc pyšnej. Nebyl den, kdy bych se za tebou netěšil domů,“ pokračoval.

Kazma napsal, že i přesto, že byla jeho partnerka o 11 let mladší, hodně jej naučila. „Láska má mnoho podob a v životě občas přijdou chvíle, kdy musíme opustit starý svět, a hodně věcí a lidí ztratit, abychom znovu našli sami sebe,“ dodal.

Ani Andrea nebyla příliš stručná. „Já jsem byla tak nějak trochu vždycky na průšviháře a tak není divu, že mě sbalil ten největší. Frajírek, říkala jsem si tehdy. Přesně tak mi totiž připadal. Jenže já jsem se sekla, protože jsem zjistila jak skvělej kluk se za těma černejma brejlema doopravdy skrývá,“ vysekla poklonu Kazmovi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Angie (@andrea.kalousova)

„Miluju ve svém životě drive, smích, harmonii a lásku. A tohle všechno jsem díky Tobě měla. Mohli jsme být tisíce kilometrů od domova, ale já se s Tebou nikdy nebála a cítila se v bezpečí. A tak jsem se cítila po celých krásných 5 let. Nebyla bych bez tebe člověkem jakým jsem dnes,“ věnovala mu poslední rozloučení s tím, že jsou momentálně přátelé. Tudíž se bude stávat, že je veřejnost možná uvidí dohromady, což ale neznamená, že se k sobě vrací.

Domů
Sdílet
Diskuse