Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2021 6:42
Čas čtení 1:01
Daniel Mikolášik

VIDEO: Syn Elona Muska X Æ A-XII během videohovoru vykřikoval pozdravy. Novou raketu Starship označil za auto

VIDEO: Syn Elona Muska X Æ A-XII během videohovoru vykřikoval pozdravy. Novou raketu Starship označil za auto
Zdroj: TASR/AP/Ringo H. W.
OSOBNOSTI ELON MUSK
Uložit Uložené

Miliardářův syn poprvé veřejně promluvil na kameru.

Miliardář a filantrop Elon Musk se během videokonference přes Zoom ukázal na kameře i se svým synem, kterého pojmenoval netradičním jménem X Æ A-XII. Během toho, kdy přednášel o vesmírné lodi Starship společnosti SpaceX společně s představiteli Národní akademie věd Spojených států, měl syna celou dobu na kolenou.

Jak informuje portál Unilad, Musk nastínil své plány na první vypuštění rakety Starship na oběžnou dráhu začátkem příštího roku. Během konference mu do řeči několikrát vstoupil také roční X Æ A-XII, který tak vůbec poprvé veřejně promluvil na kameru.

Mezi přednáškou o raketě zakřičel „auto“, načež ho otec opravil, že to je velká raketa. Několik vteřin nato řekl několikrát do kamery „ahoj“ a zamával účastníkům hovoru. Nechyběly ani grimasy, tleskání či opakování slovíček. Synovy reakce Muska pobavily, později ho ale předal do rukou pečovatele.

Domů
Sdílet
Diskuse