Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 13:54
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Ridley Scott vulgárně vynadal novináři, který tvrdil, že The Last Duel je realističtější než režisérovy starší filmy

Ridley Scott vulgárně vynadal novináři, který tvrdil, že The Last Duel je realističtější než režisérovy starší filmy
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ridley Scott si poslední týdny nebere servítky.

Ridley Scott stále propaguje své historické drama The Last Duel. Během jednoho z rozhovorů mu jistý ruský novinář řekl, že snímek je mnohem realističtější než jeho dřívější historické kousky, jako například Robin Hood či Království nebeské. Ridley mu na to hned odpověděl, a to docela zostra.

Doporučeno
RECENZE: 5. série Money Heist RECENZE: 5. série Money Heist 4. prosince 2021 16:30

„Pane, jděte do p**ele. Děkuji pěkně a jděte do p**ele se, pane. Můžete pokračovat.“ Je jasné, co si o tom Ridley myslí. Přitom nemuselo jít ani o velkou výtku či ofenzivní komentář, možná novinář dané filmy pouze přirovnával. Ne každému vadí, že je historický film poněkud zdramatizovaný a nedrží se reálií na 100 %.

Ridley Scott tedy nadále plní titulky v médiích. Nejprve obvinil z kasovního neúspěchu The Last Duel mileniály a jejich chytré telefony a později umlčel rodinu Gucciových, která si stěžovala na kvalitu filmu House of Gucci a vybraných herců. 

Domů
Sdílet
Diskuse