Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2021 12:30
Čas čtení 5:22
Dominik Vetrák

Nejhorší filmy roku 2021 pocházejí od Netflixu. Z tohoto jsme byli zklamaní nejvíce

Nejhorší filmy roku 2021 pocházejí od Netflixu. Z tohoto jsme byli zklamaní nejvíce
Zdroj: Sony Pictures, Netflix, warner Bros.
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Na těchto 10 filmů a seriálů letošního roku bychom velmi rádi zapomněli.

Sumarizace roku 2021 vrcholí článkem o tom nejhorším, co jsme viděli. Nejde přitom jen o vysloveně nejhorší filmy roku, spíše nejočekávanější, které dopadly fakt špatně. V článku se tak dočkáš směsi špatných filmů či průměrných kousků, od kterých se však očekávalo mnohem víc. Ne všechno je zde tedy „odpad“, takže se nikdo nemusí urazit, pokud zde najde svůj oblíbený film.

Doporučeno
10 nejlepších filmů a seriálů od Netflixu v roce 2021 10 nejlepších filmů a seriálů od Netflixu v roce 2021 29. prosince 2021 12:30

Mortal Kombat – 4/10 (opravdu špatné)

Toto bylo co? Na film si vzpomínáme už jen zběžně. Totálně odfláknutý příběh s nezajímavými postavami, nelogický děj, slabé akční scény a béčkoví herci. Filmové zpracování Mortal Kombat mělo být slušnou zábavou, ale místo toho nás zklamalo v naprosto každém ohledu.

Mortal Kombat
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Star Wars Visions – 6/10 (zklamání)

Po geniální první epizodě tohoto japonského antologického seriálu přijde studená sprcha. Žádná epizoda se už nevyrovná kvalitě a originalitě té první a ty máš dojem, že nesleduješ talentované japonské výtvory, ale animáky pro dětskou sekci na Netflixu.

Japonské Star Wars mělo obrovský potenciál, ale většina epizod v první sérii Star Wars Visions byla zklamáním. Některé byly doslova špatné, jiné jen průměrné, ale ještě méně jich bylo fakt dobrých. Zázrak se nekoná, hvězda Star Wars i nadále pohasíná.

Star Wars Visions
Zdroj: Disney+

Red Notice – 4/10 (opravdu špatné)

Fajn béčkový blockbuster s oblíbenými hollywoodskými hvězdami. To je všechno, co na Red Notice můžeme pochválit. Snímek, který stál neuvěřitelných 200 milionů dolarů, ale vypadá zcela tuctově, s nedokončenými triky, se sterilním prostředím, s nedostatkem humoru a už tradičně netflixovsky přihlouplým příběhem s logickými dírami velikosti Dwaynových bicáků.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Red Notice by byl v pohodě, kdyby se od něj vzhledem k rozpočtu a hereckým hvězdám neočekávalo trochu víc než průměr v každém ohledu. Více jsme si k tomu řekli v recenzi.

Red Notice
Zdroj: Netflix

Army of the Dead – 5,5/10 (zklamání)

První z řady fakt fajn filmů, který neurazí, ale v mnohém zklame. Zack Snyder nenatočil špatný film, ale vůbec nevyužil potenciálu zajímavé látky. Zombíci jsou víceméně nudní, nevzpomínáme si ani na žádné akční scény, a jelikož jde o zombie žánr, nesmyslný příběh plný zvláštních rozhodnutí postav je už snad povinností, bez které už hollywoodské studio zombie film odmítá natočit. Ale povedla se kamera a vizuál.

Army of the Dead
Zdroj: Netflix


Rychle a zběsile 9 – 5/10 (zklamání)

Asi první film v článku, jehož zařazení nikoho nenaštve. Již minulé díly této série dostávaly od některých diváků chladné přijetí. My jsme je chválili, protože šlo o nápadité a skvěle natočené akční blockbustery (nějak tak bláznivě měl vypadat Red Notice) s hláškujícími herci a přehnaně vtipnými scénami.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 107630 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Zpět
Sdílet
Diskuse