Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2021 19:15
Čas čtení 0:31
Jakub Paulík

Třetí série Too Hot to Handle dorazí již začátkem roku 2022. Sex bude pro soutěžící zakázaným ovocem

Třetí série Too Hot to Handle dorazí již začátkem roku 2022. Sex bude pro soutěžící zakázaným ovocem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

Všechny části budeme moci vidět už v lednu.

Reality show Too Hot to Handle slaví celosvětový úspěch a streamovací gigant Netflix přichází v pořadí s 3. sérií. V ní se představí zcela noví soutěžící, kteří by se měli dočasně vzdát sexuálního života. Jak už jsi však mohl vidět v předchozích sériích, obyvatelé luxusní vily prostě nejsou stvořeni k dodržování celibátu.

Doporučeno
RECENZE: Succession – nejlepší dramatický seriál roku, jehož konec tě posadí na zadek RECENZE: Succession – nejlepší dramatický seriál roku, jehož konec tě posadí na zadek 14. prosince 2021 15:30

Připomeňme si, že soutěžící tvůrci předem neupozorňují, jakou show jdou natáčet. U druhé série jim například tvrdili, že jde o projekt s názvem Parties in Paradise. Pravidla v Too Hot to Handle jsou nastavena jasně.

Soutěžící mají možnost získat 100 000 eur, ale musí se vyhnout jakékoli sexuální aktivitě či dokonce líbání. V jiném případě jim za každé jedno porušení strhnou částku z potenciální výhry. Všech 10 částí nové série bude na Netflixu dostupných již od 19. ledna 2022.

Zpět
Sdílet
Diskuse