Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2022 14:30
Čas čtení 5:40
Adam Novosad

Čekáš divoký sex jako v Too Hot to Handle, najednou přijde nával dramatu. Korejská seznamovací reality show od Netflixu tě pohltí

NEWS TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

Single's Inferno nabízí dobrý mix vtipných momentů, bizarních ukázek korejské kultury, u kterých se budeš chytat za hlavu, ale zejména fascinující sondu do toho, že náš styl randění, intimností či erotiky není zdaleka jediný nebo správný.

Neobvyklá pravidla, atraktivní soutěžící a v ideálním případě i divoký sex. Takový recept na úspěch si za poslední dva roky Netflix vyzkoušel ve svých reality show víckrát, když představil první sérii show Too Hot to Handle.

Z první série se po roce vyklubala druhá, mezitím stihli natočit brazilskou i latinskoamerickou verzi a v polovině ledna nás čeká třetí série původní show.

Obrovská popularita Squid Game v kombinaci se vztahovými a erotickými reality show však Netflixu vnukla nápad, že svým divákům zprostředkuje seznamovací sérii právě z daleké Koreje. Seznam se, toto je Single's Inferno.

Pokud od něj budeš očekávat stejnou vulgárnost jako od show ze západního světa, zřejmě si na své nepřijdeš, ale takový dramatický skvost nabízející unikátní pohled na randění a erotiku v korejské kultuře by sis neměl nechat ujít.

Single's Inferno
Zdroj: Netflix

Žádné Too Hot to Handle, ale spíše nenápadní korejští „nadrženci“

Už před pár lety se Netflix spojil s jihokorejskou televizí JTBC, od které zprostředkuje místní tvorbu divákům z celého světa. Ani Single's Inferno není výjimkou.

Doporučeno
Atraktivní nezadaní jsou zpět. Nové Too Hot To Handle na Netflixu má soutěžící závislé na sexu, kteří jsou ale jiní než dosud Atraktivní nezadaní jsou zpět. Nové Too Hot To Handle na Netflixu má soutěžící závislé na sexu, kteří jsou ale jiní než dosud 21. prosince 2022 19:00

Název Single's Inferno nebyl vybraný náhodně, protože celá reality show se točí kolem pomyslného „pekla“ na opuštěném, izolovaném korejském ostrově, kam producenti nahnali devět mimořádně přitažlivých a vyrýsovaných nezadaných nadrženců. I když uznáváme, že slovo nadrženci bychom v případě této show měli používat opatrně.

Pravidla znějí jasně. Počátečních devět soutěžících, pět mužů a čtyři ženy, stráví na izolovaném ostrově pouhých devět dní. Za tuto krátkou dobu mají možnost navazovat vztahy s opačným pohlavím, snažit se najít svou spřízněnou duši a utéct z pekla, kterým je ostrov bez tekoucí pitné vody, jídla připraveného předem a s teplotami přesahujícími 35 stupňů Celsia.

Pokud se soutěžícím podaří navázat kontakt s jiným soutěžícím, z pekla mohou utéct do „ráje“, kam je dopraví vrtulník. Ráj představuje luxusní hotel s bazénem, ​​nekonečným množstvím jídla i alkoholu a se všemi vymoženostmi, které si člověk v resortu může představit. Všechno však má jeden velký háček, který musí soutěžící překonat, aby se do ráje dostali.

Single's Inferno
Zdroj: Netflix

Čekáš divoký sex, ale dostaneš erotické pohledy u oplachování rýže

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 108566 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • V čem spočívá háček, když se chtějí soutěžící dostat do luxusního ráje.
  • Jak jde balit muž svůdnými erotickými pohledy u oplachování rýže.
  • Proč nás velmi zaskočila povrchnost některých korejských soutěžících.
  • Jak si soutěžící vybrala partnera výlučně díky viditelným žilám a výšce.
  • Proč se korejským mužům líbily „čistší a nevinné“ ženy s bledší pokožkou.
  • Které pasáže nás frustrovaly tak, že bychom Netflix nejraději vypnuli.
  • Ve které fázi a epizodě tě show začne pohlcovat dramatem i vtipem a už tě nepustí.
  • Zda lze konstatovat, že Korejci vlastně randí lépe než my v Evropě.
Domů
Sdílet
Diskuse