Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kamila Šebestová
7. února 2022 7:40
Čas čtení 0:43

MMA zápasník Gábor Boráros končí v reality show Survivor. Lékaři mu zakázali pokračovat v soutěži kvůli problémům s kolenem

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
MMA zápasník Gábor Boráros končí v reality show Survivor. Lékaři mu zakázali pokračovat v soutěži kvůli problémům s kolenem
Zdroj: TV Nova/propagačný materiál

„Gábor odstupuje ze show kvůli problémům s kolenem, které ho trápily již během jeho MMA kariéry,“ vysvětluje PR manažerka Televize Markíza v exkluzivním vyjádření pro Refresher.

MMA zápasník Gábor Boráros odstupuje z reality show Survivor kvůli problémům s kolenem. Ty ho údajně trápily už během jeho MMA kariéry. Jelikož podmínky na ostrovech jsou náročné, lékaři mu zakázali v soutěži pokračovat. PR manažerka Televize Markíza Zuzana Serdelová v exkluzivním vyjádření pro Refresher vysvětluje odchod MMA zápasníka.

„Souboje v show a podmínky, ve kterých soutěžící na ostrově žijí, jsou extrémně náročné a všichni soutěžící v případě, že je trápí zdravotní problémy, procházejí zdravotními kontrolami u doktorů, kteří dohlížejí na průběh soubojů,“ říká Zuzana Serdelová.

„Po lékařských vyšetření a magnetické rezonanci kolena doktoři Gáborovi zakázali pokračovat v soutěži dál a po příjezdu na Slovensku mu doporučili operaci,“ dodává. 

Domů
Sdílet
Diskuse