Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2022 14:47
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Futurama dostane 20 nových epizod s původními tvůrci a herci. Fanoušci Bendera ale možná budou zklamaní

Futurama dostane 20 nových epizod s původními tvůrci a herci. Fanoušci Bendera ale možná budou zklamaní
Zdroj: Hulu/20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney a Hulu oživují animovaný seriál od tvůrců Simpsonových, který milují diváci po celém světě. Vrací se téměř kompletní kreativní tým tvůrců.

Streamovací služba Hulu, která patří pod společnost Disney, oznámila návrat Futuramy. Populární animovaný seriál od tvůrců Simpsonových dostane 20 nových epizod.

Jde už o třetí „oživení“ seriálu, který televizní stanice v minulosti ukončily třikrát. Nové části vytvoří původní tvůrci seriálu David X. Cohen a Matt Groening. Poslední jmenovaný si při oznámení nových částí i zavtipkoval.

„Jde o skutečnou čest – oznámit znovu triumfální návrat Futuramy před tím, než nás nečekaně zruší.“ 

Fanoušky potěší zpráva, že se vracejí i všichni původní herci, kteří propůjčovali hlas oblíbeným postavám. Tedy všichni až na Johna DiMaggia, se kterým se zatím nepodařilo uzavřít smlouvu. Může se tedy stát, že postava robota Bendera dostane nový hlas. Hulu začne na nových epizodách pracovat už za několik týdnů a premiéra se uskuteční v příštím roce.

Futurama dostane 20 nových epizód s pôvodnými tvorcami a hercami. Fanúšikovia Bendera však budú sklamaní
Domů
Sdílet
Diskuse