Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2022 16:54
Čas čtení 0:32
Martin Adam Pavlík

Oktagon Prime 5: Fero Fodor mal pozitívny test na covid. Proti Ryšavému tak nastúpi Iránec Ebrahim Hosseinpour

Oktagon Prime 5: Fero Fodor mal pozitívny test na covid. Proti Ryšavému tak nastúpi Iránec Ebrahim Hosseinpour
Zdroj: OKTAGON MMA
NEWS
Uložit Uložené

Zápasník z bratislavskej Oktagon Fighting Academy mal pozitívny test na covid.

Na sobotňajší turnaj zmiešaných bojových umení Oktagon Prime 5 promotéri naplánovali napínavé derby medzi Ferom Fedorom a Karolom Ryšavým. Zástupcovia dvoch najväčších slovenských gymov (Oktagon Fighting Academy a Spartakus Fight Gym) sa však nepobijú. Oznámili to organizátori počas ranného váženia bojovníkov.

Zápasník z OFA gymu Fero Fodor mal pozitívny výsledok testu na covid. Na vážení sme preto nevideli ani jeho súpera Karola Ryšavého. Promotér Oktagonu Ondřej Novotný však povedal, že preňho našli náhradu. Meno nového súpera organizácia neprezradila hneď, ale až neskôr na sociálnej sieti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)



Karol Ryšavý sa nakoniec postaví proti iránskemu zápasníkovi Ebrahimovi Hosseinpourovi. Ten má síce tri výhry v rade, avšak celkovo má nelichotivé skóre šesť výhier a päť prehier. Na druhej strane Karol Ryšavý má na konte v rámci MMA deväť výhier a štyri prehry.  

Domů
Sdílet
Diskuse