Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2022 12:51
Čas čtení 0:44
Tímea Krauszová

Postava Elliota Page projde ve 3. sérii Umbrella Academy tranzicí

Postava Elliota Page projde ve 3. sérii Umbrella Academy tranzicí
Zdroj: Borderline Entertainment
NEWS ELLIOT PAGE LGBTQ+ LIDÉ NETFLIX THE UMBRELLA ACADEMY TRANSGENDER OSOBY
Uložit Uložené

Postava oblíbeného herce ve třetí sérii projde tranzicí.

Postava herce Elliota Page projde ve třetí sérii The Umbrella Academy změnou. Nově bude transgender herec ztvárňovat Viktora Hargreevese, aby tak tvůrci reflektovali tranzici, kterou Page v posledních letech prošel. Herec se o novinku podělil na Instagramu, více informací přinesl Netflix.

Transgender postava

Na Netflixu si momentálně můžeš pustit první dvě série seriálu The Umbrella Academy. Třetí série má premiéru naplánovanou na 22. června 2022. V té si už Page zahraje Viktora, jeho postava projde tranzicí. Není jasné, jak bude tranzice vypadat, jelikož v prvních dvou sériích scénář s touto možností nepočítal.

Page poprvé otevřeně uvedl, že je transgender osobou, v prosinci 2020 na sociálních sítích. Představil se jako Elliot a preferuje zájmena on nebo oni. „Miluji, že jsem trans, a miluji, že jsem queer. Jsem nekonečně inspirován mnohými v transkomunitě. Děkuji za vaši kuráž, štědrost a práci na tom, aby se z tohoto světa stalo více inkluzivní a soucitné místo,“ řekl.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Od svého coming outu se veřejně angažuje jako hlasitý podporovatel práv transgender lidí. Fyzickou tranzicí včetně chirurgických zákroků prošel během několika let a ve svém těle se podle příspěvků na Instagramu už konečně cítí spokojený.

Domů
Sdílet
Diskuse