Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2022 8:40
Čas čtení 1:12
Barbora Volfová

Britney Spears je těhotná. Otcem je její partner a osobní trenér Sam Asghari

Britney Spears je těhotná. Otcem je její partner a osobní trenér Sam Asghari
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images
NEWS BRITNEY SPEARS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americká popová hvězda zprávu oznámila na svém Instagramu.

Zpěvačka Britney Spears na sociálních sítích napsala, že je těhotná. Stanice BBC uvádí, že práva o těhotenství popové hvězdy přichází nedlouho poté, co soudce po 13 letech ukončil opatrovnictví, které nad zpěvačkou držel její otec.

Radostnou zprávu napsala Britney Spears k fotografii růžových karafiátů a šálku, kterou sdílela na svém Instagramu.  

Doporučeno
Bolestivá menstruace není normální. Řešte problémy včas, radí ženám spolek Endotalks Bolestivá menstruace není normální. Řešte problémy včas, radí ženám spolek Endotalks 11. dubna 2022 7:00

„Zhubla jsem tolik, že jsem odjela na výlet na Maui, jen abych to nabrala zpátky. Přemýšlela jsem, co mám s břichem, a manžel řekl, že jsem těhotná z toho všeho jídla. Tak jsem si udělala těhotenský test a jsem těhotná. O čtyři dny později jsem byla těhotná ,ještě víc'. Roste to! Jestli tam budou dvě, tak se zblázním.

Samozřejmě nebudu tolik chodit na veřejnost, aby mě paparazzi nemohli fotit, jak už se jim to bohužel povedlo. Je to těžké, protože během minulého těhotenství jsem měla perinatální deprese. Musím říct, že je to naprosto hrozné. Ženy o tom dříve tolik nemluvily a někteří lidé to dokonce považovali za nebezpečné, když si žena stěžovala během těhotenství.

Perinatální deprese je lékařský termín pro depresi, která se vyskytuje kdykoli mezi otěhotněním a přibližně rokem po porodu.

Dnes o tom ženy mluví každý den, díky Bohu, že už se s tímto problémem nemusíme tajit. Tentokrát budu cvičit jógu každý den! Posílám všem hodně lásky a radosti,“ uvedla v příspěvku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Britney už dříve řekla, že chce založit rodinu se svým 28letým osobním trenérem Samem Asgharim. Forma zákonného opatrovnictví, známá jako konzervatorium, kterou nad zpěvačkou držel její otec od roku 2008 poté, co zažila veřejnou krizi duševního zdraví, jí ale nedovolila svobodně rozhodovat o své lékařské péči. Správní rada konzervatoria jí například bránila v odebrání nitroděložního tělíska či svatbě.

Doporučeno
Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou 31. srpna 2023 10:52

Britney během loňského soudu promluvila proti opatrovnictví a správní radě a uvedla, že právní úprava zahrnuje kontrolu nad jejím reprodukčním zdravím, informuje BBC.

Domů
Sdílet
Diskuse