Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2022 19:14
Čas čtení 0:44
Barbora Volfová

Policie pátrá po 51leté Martě Havlíkové z Jablonce nad Nisou. Může být v ohrožení zdraví i života

Policie pátrá po 51leté Martě Havlíkové z Jablonce nad Nisou. Může být v ohrožení zdraví i života
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Pohřešovaná žena odešla v pátek z domova s tím, že jede ke kamarádce do Frýdlandu, kam už nedorazila. Doma nechala dopis na rozloučenou a peníze na pohřeb.

Pohřešovaná Marta Havlíková odešla ze svého domova v Jablonci nad Nisou v pátek 22. dubna 2022 v odpoledních hodinách. Údajně měla jet navštívit kamarádku do Frýdlandu, podle kamarádky s ní ale žádnou schůzku domluvenou neměla, uvedla Policie ČR.

Poslední informace o jejím pravděpodobném výskytu mají policisté z pátku kolem 19. hodiny v Harrachově. Žena o sobě nikomu nepodala žádnou zprávu a domů se nevrátila.

Pohřešovaná nechala doma dopis na rozloučenou a vzkaz s penězi na pohřeb. Našel se i mobilní telefon, kde po jeho zapnutí přišla sms zpráva „Mám vás ráda“ z neznámého čísla. Zpráva byla odeslána z okolí Harrachova, Rokytnice, Jizerky a vodní nádrže Souš, informuje o tom server Novinky.cz

Martě Havlíkové je 51 let, má modré oči, vlnité hnědé vlasy, je středně velké postavy a vysoká přibližně 170cm. Nosí dioptrické brýle. Pravděpodobně měla na sobě bundu, mikinu, kalhoty a pohorky. Radá nosí kostkované oblečení.

Policisté nevylučují, že by mohla být v ohrožení zdraví i života. Veškeré informace k pohřešované ženě můžeš sdělit policistům na lince 158. Kontaktovat můžeš také přímo policisty z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou na tel. č. 974 480 100.

Domů
Sdílet
Diskuse