Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2022 11:08
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Venom 3 je oficiálně potvrzen. Dočkáme se i dalších Spider-Man filmů a Ghostbusters

Venom 3 je oficiálně potvrzen. Dočkáme se i dalších Spider-Man filmů a Ghostbusters
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY TOM HARDY VENOM 3
Uložit Uložené

Fanoušci Spider-Mana, Venoma a Ghostbusters mají pěkné úterý.

V těchto dnech probíhá filmová akce Cinemacon, na které hollywoodská studia prezentují provozovatelům kin a distributorům své filmy. Díky tomu se dočkáme několika filmových sdělení a trailerů. Například studio Sony Pictures oznámilo oficiální přípravy na filmy Venom 3 a Ghostbusters 5 (pokračování Ghostbusters: Afterlife). Více informací o projektech nemáme. 

Sony se ale více rozpovídalo o filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse a Beyond the Spider-Verse, což jsou dvě pokračování animovaného hitu Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ve druhé části uvidíme přes 240 postav ze šesti různých dimenzí a mnohem více Spider-Manů (a Spider-Woman) než v první části. 

Na druhé části animovaného, ​​komiksového filmu pracuje více než 1000 animátorů. V kinech ji uvidíme v červnu 2023 a třetí část zase v březnu 2024. Svět Spider-Mana rozšíří i hudebník Bad Bunny, který si zahraje postavu jménem El Muerto. Údajně bude součástí filmového světa Morbia a Venoma.

Spider-Man: Across the Spider-Verse
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse