Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2022 19:39
Čas čtení 1:24
Dominik Vetrák

Mission: Impossible 7 má venku velkolepý první trailer. Tom Cruise v něm riskuje život hned několikrát

Mission: Impossible 7 má venku velkolepý první trailer. Tom Cruise v něm riskuje život hned několikrát
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM MISSION: IMPOSSIBLE 7 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Sleduj první teaser trailer pro Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Exkluzivně v kinech už za rok.

Čekat do července 2023, než bude mít tento film premiéru, bude velmi bolestivé. Studio Paramount Pictures totiž odhalilo debutové záběry z Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Jedná se o sedmou část v akční sérii herce Toma Cruise, ve které hraje špičkového agenta Ethana Hunta. Na internetu jsou spekulace, že sedmý a osmý díl budou poslední, proto se budou jmenovat Dead Reckoning Part One a Part Two.

Teaser trailer, který si můžeš prohlédnout níže, je zřejmě stejný, jaký studio promítalo na akci CinemaCon pro distributory kin. Je složen z velkého množství akčních, ale i klidných záběrů.

Doporučeno
Everything Everywhere All at Once je lepším filmem o multivesmíru než Doctor Strange 2 (Tip na film) Everything Everywhere All at Once je lepším filmem o multivesmíru než Doctor Strange 2 (Tip na film) 22. května 2022 15:30

Vidíme v něm scénu s ponorkou, rvačku na vlaku, pád lokomotivy do propasti, skok Toma Cruise na motorce s padákem a spoustu dalších šílených kousků, které štáb dělá se samotným Cruisem s využitím co nejmenšího množství počítačových triků. Fanoušky akčního žánru tento trailer jistě velmi potěší.

Mission: Impossible 7 údajně stojí 300 milionů dolarů, díky čemuž jde o jeden z nejdražších filmů všech dob. Tvůrci museli navýšit rozpočet poté, co Tom Cruise a režisér Christopher McQuarrie opakovaně přidávali do filmu stále bláznivější kaskadérské kousky.

V traileru si můžeš všimnout trochu zestárlé tváře herce Toma Cruise. Je to přirozené, protože už v červenci 2022 oslaví 60 let. V trailerech na film Top Gun: Maverick však vypadá mladší. Je to proto, že Top Gun natáčel ještě v roce 2018, zatímco Mission: Impossible 7 natáčel v roce 2021.

Mission Impossible 7 Tom Cruise trailer
Zdroj: Paramount Pictures

V Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One uvidíme kromě Toma Cruise i jeho stálou partu – Rebecca Ferguson je Ilsa Faust, Simon Pegg je Benji Dunn, Ving Rhames je Luther Stickell a vrací se také Vanessa Kirby jako White Widow z minulé části Fallout.

Doporučeno
KVÍZ: Znáš dobře filmy a seriály z vodního a vodáckého prostředí? KVÍZ: Znáš dobře filmy a seriály z vodního a vodáckého prostředí? 22. března 2024 8:00

Nováčky jsou Hayley Atwell (Agent Carter z marvelovských filmů) jako Grace, Pom Klementieff (Mantis ze Strážců Galaxie) v neznámé roli a Esai Morales hraje záporáka. Menší roli má i Henry Czerny jako Eugene Kittridge, který byl Ethanovým nadřízeným ještě v prvním filmu.

Film režíroval Christopher McQuarrie, který natočil i předchozí dvě části a postará se i o osmou. McQuarrie si napsal také scénář. Mission: Impossible 7 uvidíme v kinech 14. července 2023 a osmou část zase 28. července 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse