Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2022 18:58
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Dungeons & Dragons dostává explozivní trailer. Ze stolní hry, ze které vzniklo Stranger Things, se stává velkolepé fantasy

Dungeons & Dragons dostává explozivní trailer. Ze stolní hry, ze které vzniklo Stranger Things, se stává velkolepé fantasy
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Sleduj první trailer na Dungeons & Dragons. Film bude v kinech už příští rok.

Dungeon & Dragons je slavná desková fantasy hra, která byla extrémně populární v 70. a 80. letech. Nebýt jí, nevznikl by zřejmě ani seriál Stranger Things, protože příběhy a příšery sloužily jako předloha slavného sci-fi seriálu od Netflixu. Od celovečerní filmové adaptace stolní hry jsme neměli velká očekávání, ale první trailer ukazuje, že jde o plnohodnotný fantasy zážitek v blockbusterovém stylu.

Trailer ukazuje skvělé počítačové triky, komplexní akční souboje a sekvence na bojišti, magické bytosti, draky, příšery a sympatického Chrise Pinea v hlavní roli.

Kromě něj si ve filmu zahráli i Hugh Grant (A Very English Scandal), Michelle Rodriguez (Fast and Furious), Justice Smith (Pokémon: Detective Pikachu), Sophia Lillis (It: Chapter Two) nebo Regé-Jean Page (Bridgerton). 

Postava, kterou ztvárňuje Chris Pine, povede ve snímku tým zlodějů a bojovníků ve snaze zachránit celý svět. Nedopatřením totiž pomohl zlomyslné bytosti ukrást nebezpečný předmět plný černé magie.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves dorazí do kin 3. března 2023. Režírovali jej John Francis Daley (seriál Bones) a Jonathan Goldstein (komedie Game Night).

Domů
Sdílet
Diskuse